برای تهیه جوجه کباب خوشمزه به شکل رستورانی باید یک سری ریزهکاریهای مخصوص آن را بلد باشید. در این بخش از آشپزخانه دستور تهیه یک نوع جوجه کباب بسیار خوشمزه به همراه سس مخصوص آن را آموزش می دهیم.
طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه خانگی با سس مخصوص
جوجه کباب از غذاهای پرطرفدار ایرانی است که طعم های بسیار متنوع و دستور پخت های متفاوتی دارد.جوجه کباب یکی از غذای خوشمزه و مرسوم ایرانی هاست که پای ثابت اکثر دورهمی ها و مجالس می باشد.اگر بتوانید اسرار خوشمزه شدن این کباب اصیل را بیاموزید قطعا یکی از بهترین جوجه کباب های ترد و لذیذ خانگی را تجربه خواهید کرد.
مواد لازم برای جوجه کباب خوشمزه:
- سینه ی مرغ خرد شده :2 عدد
- روغن زیتون: 2 قاشق چایخوری
- پودر زیره :2 قاشق چایخوری
- فلفل رسیده :2 قاشق چایخوری
- دارچین : 1/5 قاشق چایخوری
- زنجبیل : 1/4 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه : 1/4 قاشق چایخوری
- نمک : به میزان کافی
- پیاز قرمز : 1 عدد بزرگ ، مربعی خرد شده
- گوجه فرنگی ریز : به تعدادی که تمایل دارید
- فلفل دلمه ای رنگی :مقداری که در بین جوجه ها قرار گیرد
مواد لازم برای سس جوجه کباب
- آب لیمو : 2 قاشق غذاخوری
- سیر : 2 حبه
- روغن زیتون : 1 قاشق چایخوری
- عسل : 1 قاشق چایخوری
- ماست : 1 فنجان
- لیموی خرد شده :1/4 لیمو
- گشنیز ساطوری شده :یک قاشق مربا خوری