طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه خانگی با سس مخصوص
جوجه کباب از غذاهای پرطرفدار ایرانی است که طعم های بسیار متنوع و دستور پخت های متفاوتی دارد.جوجه کباب یکی از غذای خوشمزه و مرسوم ایرانی هاست که پای ثابت اکثر دورهمی ها و مجالس می باشد.اگر بتوانید اسرار خوشمزه شدن این کباب اصیل را بیاموزید قطعا یکی از بهترین جوجه کباب های ترد و لذیذ خانگی را تجربه خواهید کرد.
مواد لازم برای جوجه کباب خوشمزه:
- سینه ی مرغ خرد شده :2 عدد
- روغن زیتون: 2 قاشق چایخوری
- پودر زیره :2 قاشق چایخوری
- فلفل رسیده :2 قاشق چایخوری
- دارچین : 1/5 قاشق چایخوری
- زنجبیل : 1/4 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه : 1/4 قاشق چایخوری
- نمک : به میزان کافی
- پیاز قرمز : 1 عدد بزرگ ، مربعی خرد شده
- گوجه فرنگی ریز : به تعدادی که تمایل دارید
- فلفل دلمه ای رنگی :مقداری که در بین جوجه ها قرار گیرد
مواد لازم برای سس جوجه کباب
- آب لیمو : 2 قاشق غذاخوری
- سیر : 2 حبه
- روغن زیتون : 1 قاشق چایخوری
- عسل : 1 قاشق چایخوری
- ماست : 1 فنجان
- لیموی خرد شده :1/4 لیمو
- گشنیز ساطوری شده :یک قاشق مربا خوری
مرحله اول: برای درست کردن یک جوجه کباب خوشمزه ابتدا مرغ های خرد شده را در تمام ادویه هایی که ذکر شده و روغن زیتون مخلوط می کنیم و کاملا زیر رو میکنیم تا مواد با هم مخلوط شوند. سپس روی جوجه ها را با سلفون میپوشانیم و برای مزه دار شدن به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار می دهیم. مرحله دوم: در این مرحله سس مخصوص جوجه کباب خوشمزه مان را آماده میکنیم.به این ترتیب که داخل کاسه ای ماست ، عسل ، آبلیمو و یک قاشق روغن زیتون را با هم مخلوط میکنیم و کاملا هم میزنیم تا مواد با هم ترکیب شوند. سپس گشنیز و سیر ساطوری شده را به همراه لیموی خرد شده به مواد اصلی سس اضافه می کنیم. مرحله سوم: بعد از نیم ساعت مزه دار شدن جوجه ها آنها را از یخچال بیرون آورده و به همراه گوجه فرنگی ، پیاز و فلفل دلمه ای های خرد شده یکی یکی داخل سیخ می زنیم و روی حرارت منقل و یا کباب پز کباب می کنیم. مرحله نهایی: در انتها بعد از کباب شدن کامل جوجه ها آن را به همراه سس ماستی که تهیه کردیم سرو میکنیم. زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه :

نکات تکمیلی در مورد جوجه کباب خوشمزه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
جوجه کباب خوشمزه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
