هندوانه، این نعمت تابستانی فوقالعاده، آنقدر شگفتانگیز است که میتوان از تمام قسمتهای آن استفاده کرد، حتی از پوست آن!
تصور یک بعدازظهر شاد تابستانی بدون تصویری از پوستهای جمع شده هندوانه ممکن نیست. هندوانه ترد و آبدار یک خوراکی تابستانی عالی است؛ خنک، باطراوت و آبرسان. اما پوستی که پس از خوردن هندوانه باقی میماند اغلب مورد توجه قرار نمیگیرد.
البته ممکن است ترشی پوست هندوانه را به عنوان یک خوراکی قدیمی چشیده باشید، اما این پوستها استفادههای زیاد و بعضا شگفتانگیزی دارند هرچند احتمالا از خود میپرسید که چرا باید از بخشی که دیگران دور میاندازند استفاده کنید؟ و حق هم دارید اما باید بدانید که بر اساس تحقیقات استفاده از یک هندوانه کامل، ۲.۵ کیلوگرم آشغال کمتر راهی محل دفن زباله میکند.
مهمتر از آن، پوست هندوانه دارای ارزش غذایی شگفتانگیزی است. کاروتنهای این ماده در بدن به ویتامین A، ویتامین C، پتاسیم، منیزیم و چندین نوع از ویتامینهای گروه B تبدیل میشوند. همچنین فیبر آن نسبت به گوشت صورتی رنگ آن بسیار بیشتر است و فیبر به طرق مختلف به سلامت روده و سلامت عمومی کمک میکند.
کاهش کلسترول، کمک به تثبیت سطح قند خون و از همه جالبتر داشتن اسید آمینهای به نام سیترولین که برخی مطالعات نشان میدهند میتواند سلامت قلب را بهبود بخشد، فشار خون را کاهش دهد و در برابر تصلب شرایین محافظت ایجاد کند هم از خاص پوست هندوانه است.
در نهایت، اگر مزایای سلامتی پوست هندوانه برای ترغیب شما به استفاده از آن کافی نیست، یک دلیل دیگر هم وجود دارد: پوست هندوانه یک ماده سرگرم کننده، همه کاره و خوش طعم در آشپزخانه است.