رژیم غذایی و خوراکی ها کلاژن ساز ارتباط مستقیم با سلامتی و زیبایی پوست ما دارند. اگر میخواهید همیشه پوستی جوان داشته باشید باید منایع خوراکی کلاژن ساز را بشناسید. در این مطلب با ما همراه باشید تا با این خوراکی ها بیشتر آشنا شوید.
برای افزایش تولید کلاژن باید غذاهایی بخورید که حاوی ویتامین C، آمینواسید های گلیسین و پرولین باشند. این که تصور می شود غذاهای حاوی کلاژن می توانند تولید کلاژن را افزایش دهند یک باور غلط رایج است. چون ساختار این ماده پس از هضم در بدن کاملا شکسته می شود و به اسیدهای آمینه سازنده آن تجزیه می شود.اگر می خواهید تولید کلاژن را در بدن خود افزایش دهید این کار با انتخاب غذاهای مناسبی که حاوی ترکیبات پایه این ماده هستند امکان پذیر است.
چرا بدن شما نیازمند کلاژن است؟
کلاژن پروتئین مهمی است که در سراسر بدن به وفور یافت می شود. اغلب به عنوان چسبی که بدن را با هم و منسجم نگه می دارد در نظر گرفته می شود. کلاژن مسئول تامین نرمی پوست، کند کردن علائم خاص پیری و کاهش درد مفاصل در بدن شماست. با این حال، با افزایش سن، تولید کلاژن شروع به کاهش یافتن می کند و باعث می شود که علائمی چون درد مفاصل، چین و چروک پوست و ضعیف شدن غضروف ها پدیدار گردد. عوامل دیگری مانند مثل سیگار کشیدن، قرار گرفتن در معرض آفتاب و رژیم غذایی نامناسب نیز می توانند در تولید کلاژن نقش منفی داشته باشند و تولید آن را با اختلال مواجه می کنند.خوشبختانه، روش های زیادی وجود دارند که می توانند به افزایش سطح کلاژن کمک کنند. استفاده از یک مکمل کلاژن شاید موثرترین و بهترین راه برای افزایش سطوح کلاژن باشد، اما مصرف انواعی از غذاها که حاوی کلاژن هستند، گزینه دیگری برای افزایش سطح کلاژن است. برخی تحقیقات نشان می دهند که استفاده از یک مکمل کلاژن یا افزایش مصرف منابع غذایی کلاژن دار می تواند در موارد زیربه شما کمک کند:
- ارتقا سلامت روده
- کاهش درد مفاصل
- کاهش ریزش مو
- بهبود الاستیک پوست
- افزایش توده عضلانی
- جلوگیری از از دست دادن استخوان
- بهبود سلامت قلب