سیب زمینی تنوری نوعی غذای فست فودی است که در آن سیب زمینی را با روغن سرخ نمیکنند؛ بلکه سیب زمینی مزهدار شده را داخل فر برشته میکنند که طعم بسیار دلچسبی دارد.
امروز فست فود ها در تمام دنیا جایگاه ویژه ای دارند، به طوری که ذائقه بسیاری از مردم از غذا های سنتی به سمت غذا های مدرن و یا به اصطلاح فست فود میل پیدا کرده است. ویژگی مهم فست فود ها صرف نظر از طعم دلچسبی که دارند، مدت زمان کوتاهی است که صرف آماده کردن آن ها می شود.
سیب زمینی تنوری یکی از انواع فست فود ها و غذا های امروزی است که طعم دلچسبی دارد و از آنجا که در این شیوه پخت، سیب زمینی بدون استفاده از روغن و سرخ شدن بسیار لذیذ و خوشمزه می شود، محبوبیت بسیاری دارد. شما می توانید این غذای ساده و خوشمزه را در منزل تهیه کنید و از خوردن آن در کنار اعضای خانواده لذت ببرید. در ادامه این مطلب طرز تهیه سیب زمینی تنوری با سس قارچ همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه سیب زمینی تنوری
سیب زمینی کوچک: ۵ عدد
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، آویشن، پاپریکا و پودر سیر: به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس قارچ:
قارچ: ۲۵۰ گرم
خامه: ۳ قاشق غذاخوری
شیر: ۱ لیوان
پنیر گودا: ۳ ورق