تقریبا بیشتر آدمهای کرهی زمین بستنی را دوست دارندو اگر کسی پیدا شود که بستنی نخورد یا رژیم داردو از بستنی گریزان است یا احتمالا مادر بسیار دلسوزی که نمیخواسته فرزندش به خاطر بستنی سرفه کندیا سرما بخورد! خب حالا که همهمان به بستنی علاقمند هستیم باید خواص بستنی را هم بدانیم در ادامه با ما همراه باشید تا مهمترین فواید بستنی برای سلامتی را بدانید.
بَسْتَنی گونه ای خوردنی یا به عبارت دیگر پی خوراک (دسر) منجمد و مزه دار است که باید شامل حداقل ۱۰٪ چربی شیر باشد. مقدار این چربی می تواند از ۱۰ تا ۱۶ درصد تغییر یابد که بیشتر بستنی ها دارای ۱۴٪ چربی شیر هستند، همچنین بستنی می تواند شامل دیگر گونه های لبنیات مانند خامه باشد که به همراه مواد شیرین کننده و طعم دهنده تهیه می شود. نخستین کارخانهٔ صنعتی بستنی سازی جهان در سال ۱۸۵۱ در مریلند، کار خود را آغاز نمود. بستنی معروف ترین دسر در جهان است. ریشه خوردنی های یخ زده یا همان بستنی ناشناخته است. برخی منابع شروع این دسر را از حدود ۵۵۰ سال پیش از میلاد در ایران می دانند. اگرچه چندین افسانه تکراری در اوایل هزاره سوم پیش از میلاد مسیح در چین باستان وجود دارند. طبق یکی از افسانه های قدیمی، امپراتور روم نرون از کوهستان آپنینی یخ جمع آوری کرده بود تا اولین سربی مخلوط با عسل و شراب را تولید کند. افسانه های دیگر می گویند که بستنی در امپراتوری مغول سرچشمه گرفت و اولین بار در طول گسترش آن به چین گسترش یافت.