سیب زمینی شکم پر یکی از انواع غذاهای مدرن و فست فودی است که در آن شکم سیب زمینی را با مواد پخته شده و پنیر پیتزا پر میکنند.
امروز فستفودها در تمام دنیا جایگاه ویژهای دارند، به طوری که ذائقه بسیاری از مردم از غذاهای سنتی به سمت غذاهای مدرن و یا به اصطلاح فست فود میل پیدا کرده است. ویژگی مهم فستفودها صرفنظر از طعم دلچسبی که دارند، مدت زمان کوتاهی است که صرف آماده کردن آنها میشود. سیب زمینی شکم پر یکی از انواع غذاهای مدرن و امروزی است که پایه آن سیب زمینی است و شکم آن را با موادی مثل مرغ، سبزیجات و پنیر پیتزا پر میکنند.
این غذا علاوهبر اینکه بسیار خوشمزه است، ظاهر زیایی هم دارد و به همین دلیل برای پذیرایی در مهمانی و جشنها انتخاب مناسبی است. در ادامه این مطلب طرز تهیه سیب زمینی شکم پر همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه سیب زمینی شکم پر
سیب زمینی متوسط: ۵ عدد
پیاز: ۲ عدد
سیر: ۱ حبه
قارچ: ۱۰ عدد
سینه مرغ: ۱ عدد
فلفل دلمهای: ۱ عدد
پنیر پیتزا: به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر آویشن: به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
شکر: ۱ قاشق چایخوری