در دوران جوانی استخوان های ما قوی میمانند. بعد از ۳۰ سالگی تراکم استخوانها شروع به کم شدن میکند. در زنان این فرایند بعد از یائسگی سرعت می یابد اما راه هایی برای کم کردن سرعت کاهش تراکم استخوان وجود دارد. یکی از بهترین کارهایی که میتوانیم انجام دهیم، استفاده از رژیم غذایی مناسب است که در آن با خوردن غذاهای مناسب تراکم استخوان را در هر سنی تقویت کنیم.
کلسیم برای داشتن استخوان های محکم ضروری است. افراد بالغ تا سن ۵۰ سالگی ۱۰۰۰ میلی گرم در روز به کلسیم احتیاج دارند. از سن ۵۱ سالگی، زنان ۱۲۰۰ میلیگرم در روز و مردان هم در سن ۷۱ سالگی به این مقدار کلسیم احتیاج پیدا میکنند.
غذاهایی با کلسیم و ویتامین D بالا به خصوص برای افزایش تراکم استخوان مفید هستند. اینها بهترین مواد مغذی شناخته شده هستند وقتی که ما در مورد استخوان ها فکر می کنیم، اما چندین ماده دیگر نیز نقش مهمی دارند، از جمله ویتامین C، پتاسیم و منیزیم. به همین دلیل هر رژیمی که در جهت جلوگیری از پوکی استخوان استفاده می شود باید به خوبی متعادل باشد و حاوی مقدار زیادی میوه و سبزیجات تازه و همچنین منابع پروتئین باشد.
برخی از غذاها در این رابطه بهتر از بقیه هستند، بنابراین ما 7 گزینه فوق العاده برای پیشگیری از پوکی استخوان را به شما معرفی می کنیم. مهم این است که این بیماری را به طور جدی مورد توجه قرار دهید زیرا علایم آن بدون درد هستند و در نتیجه خطر ابتلا به شکستگی ها بسیار زیاد است .
1- مرکبات
همه می دانند که میوه های مرکبات یک منبع عالی از ویتامین C هستند. اما ممکن است متوجه شوید که ویتامین C نقش مهمی در جلوگیری از پوکی استخوان ها ایفا می کند. این به این دلیل است که ویتامین C برای توسعه کلاژن، که بخش فیبری استخوان و غضروف است، ضروری است.
یک خبر بد برای خانم ها. مطالعات نشان داده است که مکمل ویتامین C برای حفظ تراکم استخوان در مردان موثر است. اما متاسفانه خوردن مرکبات را فقط به این دلیل که شما زن هستید متوقف نکنید. ویتامین C برای بسیاری از چیزها بسیار مهم است، از جمله پوست صاف و جوان.