اگر به دنبال تهیه یک دسر فوق العاده خوشمزه و خوش رنگ هستید بهتر است دسر موچی را امتحان کنید و از طعم آن نهایت لذت را ببرید.
موچی اینروزها به دسر مورد علاقه نوجوانان هوادار ژانر موسیقی کی-پاپ هم بدل شده است.
مواد لازم برای تهیه موچی
۲۰۰ گرم آرد برنج
۱۸۰ میلی لیتر آب
نیم کیلو شکر
نصف پیمانه نشاسته ذرت
طرز تهیه موچی
ابتدا آرد برنج را به همراه شکر در کاسه ای با هم خوب مخلوط کنید. سپس آب را کم کم به آن ها اضافه کرده و مجددا هم بزنید تا گلوله نشود و ترکیبی یکدست داشته باشید. برای طرز تهیه موچی ژاپنی می توانید خمیر آن را به دو روش تهیه کنید:
روش اول که روش سنتی بخارپز کردن خمیر است همان روش سنتیای است که خود ژاپنی ها در مراسم خود برای درست کردن موچی از آن استفاده می کنند. بدین صورت که با استفاده از ظرف و یا قابلمه ی مخصوص بخارپز خمیر را می پزند. شما نیز می توانید با استفاده از آبکش فلزی و یک ظرف پیرکس این کار را انجام دهید. کافی است ظرف پیرکس را داخل آبکش قرار دهید و بعد هر دو را داخل قابلمه با مقداری آب داخل آن قرار دهید. برای این کار در قابلمه را حتما با دمکنی بپوشانید. سپس آن را روی حرارت ملایم قرار داده و خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. در نهایت در قابلمه را برداشته و خمیر را خوب هم بزنید تا مجددا کمی بپزد و حالت سفت و ژلاتینی به خود بگیرد. این روش طرز تهیه موچی بدون مایکروویو بود.