اگر کیک خانگی شما بعد از یک روز خشک و غیر قابل خوردن می شود برای نگهداری آن از این ترفندها استفاده کنید تا بتوانید کیک را به مدت طولانی تازه نگه دارید.
روش نگهداری کیک خانگی به بهترین شکل ممکن را بیاموزید
آیا راهی برای تازه نگهداشتن کیک خانگی هست ؟پخت کیک های خانگی زحمت بسیاری می خواهد ، اما چرا بعد از یک روز خشک و بیات می شود ؟ در برخی موارد افراد تصمیم به تهیه و تزئین کیک می گیرد اما پس از اتمام پخت کیک به هر دلیلی فرصت تزئین و مصرف آن را پیدا نمی کنند.
گاهی اوقات نیز افراد برای سبکتر شدن کارهای خود در روز میهمانی، تصمیم به تهیه کیک از روز قبل میگیرند. در این بخش با نحوه نگهداری کیکها قبل و بعد از تزئین آشنا می شوید.
اکثر کیک های برش داده شده یا بدون برش، یخ زده یا بدون یخ برای چندین روز در دمای اتاق تازه می مانند. نگهداری کیک در یخچال فقط زمانی ضروری است که آشپزخانه شما بیش از اندازه داغ است.
کیکهای پخته و تزئین نشده
همه کیک ها بعد از پخت باید حداقل به مدت 5 دقیقه در فر بمانند.در صورت خارج کردن کیک بلافاصله بعد از خاموش کردن فر ، اطراف کیک به داخل جمع می شود و یا پف سطح رویی می خوابد.زیرا تغییر ناگهانی دما باعث تغییر شکل ظاهری کیک می شود.
بنابراین پس از پایان زمان پخت ، چند دقیقه صبر کرده و بعد از آن کیک را از فر خارج کنید . سپس با روشهای مربوطه کیک را از قالب خارح نمایید و روی پنجره خنک کننده قرار دهید تا کیک خنک شود.
قرار دادن کیک گرم در ظرف ، باعث چسبیدن کیک به ظرف می شود .اگر پنجره خنک کننده ندارید ، از ابتدا کیک را از سطح مورد نظر برای تزئین، در ظرف سرو قرار دهید به طوری که هوا در اطراف آن در جریان باشد تا داخل کیک خمیر نشود.
برای نگهداری کیک خنک شده در یخچال ( حداکثر 3 روز )، باید کیک را داخل یک نایلون پیچیده و هواگیری کنید.سپس در داخل یک ظرف در یخچال بگذارید.در صورت عدم هواگیری مناسب ، کیک خشک می شود و اگر درون ظرف دربسته نباشد، بوی مواد غذایی یخچال را جذب می کند.