جار کیکها به کیکهای تک نفره ای گفته می شود که داخل ظرف های شیشهای در دار آماده میشوند. جار کیک را در انواع طعم و شکلهای مختلف میتوان آماده کرد. مزیت آماده کردن کیک داخل ظرفهای تک نفره این است که جا به جایی و سرو کیک بسیار راحت است و نیازی به تقسیم کردن کیک هم نیست.
یکی از بهترین و جذاب ترین سرگرمی ها، پخت انواع کیک است که خوردن آن نیز بسیار لذت بخش است. جار کیک یک نوع از این سرگرمی هاست که انواع کیک را در شیشه استوانه ای درست می کنند.
جارکیک چیست؟
جار به ظروفی شیشه ای گفته می شود که غالبا استوانه ای شکل بوده و دارای درب هستند. برای تهیه ی کیک های تشریفاتی و زیبا، از تهیه کیک شکلاتی تولد گرفته تا کیک ردولوت برای مناسبت هایی مثل ولنتاین می توان از این شیشه ها استفاده کرده و آن ها را با انواع مختلف روبان، پارچه های طرح دار یا برچسب تزیین کرد.
همچنین امروزه از این شیشه ها برای تهیه ی انواع مختلف کیک استفاده می شود و در واقع، کیک مورد نظر شما به سادگی درون آن ها قرار گرفته و یا پخته خواهند شد. در این صورت، شبیه به هدایای خوراکی می شوند و شما می توانید از آن ها برای تعطیلات و جشن های مختلف، استفاد کنید.
برای تهیه ی جار کیک شما می توانید طعم های مختلف کیک را انتخاب کرده و جار کیک را با انواع مختلف وسایل تزیین کنید. پس از آن، این دسرهای جذاب را در مهمانی های تولد، مراسم های مختلف کودکانه، عروسی و یا حتی فقط یک پیک نیک ساده، امتحان کنید و در این صورت خواهید دید که جار کیک ها، به سادگی با تم این مراسم هماهنگ خواهند شد.
کمتر کسی پیدا می شود که به جار کیک ها علاقه نشان ندهد. در واقع، خوردن کیک با قاشق حس لذت بخشی ایجاد می کند که غالبا تمامی افراد تمایل دارند آن را امتحان کنند. علاوه بر آن، امکان اضافه کردن لایه های مختلف با طعم ها و رنگ های متفاوت، یک جار کیک جذاب و شگفت انگیز را ایجاد می کند که قطعا مورد استقبال افراد بسیاری قرار می گیرد.
مواد لازم برای تهیه جار کیک شکلاتی
- تخم مرغ ۲ عدد
- شکر ۱/۲ پیمانه
- شیر ۱/۲ پیمانه
- روغن مایع ۱/۴ پیمانه
- آرد ۱ پیمانه
- بیکینگ پودر ۱ ق چای خوری
- وانیل ۱ ق چای خوری
مواد لازم برای کرم مخصوص جار کیک شکلاتی
- شیر ۲ پیمانه
- آرد ۱.۵ پیمانه
- نشاسته ۱.۵ ق غذا خوری
- شکر ۱/۲ پیمانه
- پودر کاکائو ۲ ق غذا خوری
- خامه ۲ ق غذا خوری
- شکلات تخته ای ۵۰ گرم
طرز تهیه جار کیک شکلاتی خوشمزه و لیوانی
تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر با همزن برقی بزنید تا کرمی رنگ و حجیم شود. در ادامه شیر و روغن مایع را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود. آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط و ۲ بار الک کنید و کم کم به آن اضاغه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مواد را در مخلوط شدن در حد چند ثانیه هم بزنید. سپس مواد را داخل هر قالبی که دوست دارید بریزید و حدود ۴۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ قرار دهید تا کیک پخته شود. کیک را بعد از پختن از قالب خارج کنید و صبر کنید تا خنک شود.
همه مواد گفته شده برای تهیه کرم را به جز خامه و شکلات تخته ای داخل قابلمه بریزید و با همزن دستی بزنید تا مخلوط شود و روی حرارت قرار دهید و مداوم هم بزنید تا غلیظ شود و بعد شکلات تخته ای را که از قبل بن ماری کردید به همراه خامه به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود و در یخچال قرا ردهید تا خنک شود و بعد با همزن برقی بزنید تا یکدست شود و داخل قیف بریزید. حالا شیشه یا لیوان های مورد نظر را آماده کنید. کیک را با کاتر گرد برش بزنید و یک لایه داخل شیشه قرار دهید و از کرم تهیه شده روی کیک بریزید و به دلخواه موز یا توت فرنگی روی آن قرار دهید و ادامه دهید تا ظرف پر شود و در انتها روی مواد از کرم مخصوص بزنید و روی کرک به دلخواه میوه قرار دهید. نوش جان