غذاهای عربی بسیار به ذائقه ایرانی ها نزدیک هستند پس در بین مردم محبوبیت خاصی دارند. شاورما عربی یکی از غذاهایی است که به شدت توصیه میشود تهیه و سرو کنید.
طرز تهیه شاورمای اصل عربی با سس مخصوص
در این بخش از آشپزخانه ما به طرز تهیه یک غذای خوشمزه به نام شاورما می پردازیم، در واقع این غذا به دو صورت سرو می شود که می توانید هر کدام را خواستید، انتخاب کنید.
مواد لازم برای طعم دار کردنِ مرغ
مواد لازم | میزان لازم |
ماست | 3 قاشق غذاخوری |
سینه مرغ تکه شده | 1 کیلو |
سیر | 3 حبه |
آبلیمو | 2 قاشق غذاخوری |
پابریکا | نصف قاشق غذاخوری |
ادویه شاورما، نمک و فلفل سیاه | 1 قاشق غذاخوری |
روش طعم دار کردنِ مرغ
تمام مواد بالا را با هم مخلوط کنید تا مرینیت تان آماده شود؛ سپس مرغ را درون مواد بخوابانید و به مدت 2 ساعت درون یخچال بگذارید.
در مرحله بعد یک نان را به تکه های کوچک برش داده و کنار بگذارید. حالا سیب زمینی ها را به صورت مکعبی برش دهید. وقتی سیب زمینی ها را سرخ کردید و طلایی شدند، روی توری قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شود. سپس؛ نان را با همان روغن سرخ کنید و وقتی طلایی رنگ شد؛ مستقیم از روغن بیرون بیاورید و در مرحله بعد مخلوط سس مخصوص شاورما را آماده کنید.مواد لازم برای آمادهسازی
مواد لازم میزان لازم سیب زمینی متوسط 4 عدد نان نازک یا لواش 4 عدد روغن به مقدار لازم مواد لازم برای سس شاورمای عربی
مواد لازم میزان لازم ماست نصفِ پیمانه تاهینی 1 فنجان سس مایونز نصف فنجان آبلیمو نصف فنجان سیر له شده 4 حبه نمک و آب به مقدار لازم رب انار سلیقه ای و به میزان دلخواه