قهوه دالگونا یکی از انواع نوشیدنی ها محبوب کشور هند است که به صورت گرم یا سرد سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قهوه دالگونا در ادامه با ما همراه باشید.
قهوه «دالگونا» (Dalgona coffee)، یک نوشیدنی بسیار لذیذ است که با هم زدن نسبت های مساوی از پودر قهوه فوری، شکر و آب داغ تهیه می شود. این مواد به قدری هم زده می شوند تا قهوه یک بافت خامه ای پیدا کند و در نهایت، این قهوه هم زده به شیر گرم یا سرد اضافه می شود. قهوه دالگونا را معمولا با پودر قهوه، پودر کاکائو، بیسکویت خرد شده و عسل تزئین می کنند. درست کردن قهوه دالگونا با استفاده از دانه های قهوه آسیاب شده، امکان پذیر نیست و این وجود قهوه فوری است که لایه ای متراکم و کف مانند را ایجاد می کند. دلیل این مسئله نیز تا حد زیادی به روند خشک کردن دانه های قهوه مربوط می شود.
قهوه دالگونا در زمان همه گیری ویروس کووید ۱۹ از طریق شبکه های اجتماعی به شهرت رسید؛ زمانی که مردم در قرنطینه خانگی بودند و شروع به ساخت ویدئوهایی از درست کردن قهوه هم زده بدون استفاده از هیچ وسیله الکتریکی و با دست کردند. نام این نوشیدنی خوشمزه از «دالگونا»، یک آبنبات کره ای شکری گرفته شده است. ظاهر و طعم این قهوه شباهت زیادی به آبنبات دالگونا دارد؛ اگرچه در تهیه این نوشیدنی از دالگونا استفاده نمی شود.
طرز تهیه قهوه دالگونا بسیار ساده است و شما می توانید آن را با یک همزن برقی یا حتی بدون آن هم در خانه درست کنید. این نوشیدنی هم به صورت گرم و هم به صورت سرد سرو می شود و برای تهیه آن تنها به چهار ماده یعنی شیر، شکر، قهوه فوری و آب نیاز دارید.قهوه دالگونا یکی از انواع نوشیدنی های های خوشمزه و پرطرفدار است که اصالت آن به کشور هند باز می گردد و همچنین به صورت گرم یا سرد سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قهوه دالگونا در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه قهوه دالگونا
- قهوه فوری ۲ ق غذا خوری
- شکر ۲ ق غذا خوری
- آب جوش ۲ ق غذا خوری
- شیر ۱ پیمانه
- یخ به مقدار لازم
طرز تهیه قهوه دالگونا خانگی
ابتدا داخل یک کاسه باید قهوه فوری و شکر و آب جوش را بریزید و با همزن برقی برای چند دقیقه هم بزنید تا بافت کرمی و روشنی بدست بیاید. شما می توانید با همزن دستی نیز این مار را انجام دهید و برای ۱۰ دقیقه مواد را هم بزنید تا فرم بگیرید و روشن شود.
می توانید مواد را داخل فرنچ پرس نیز بریزید و با آن بزنید تا به بافت خامی برسید ولی همزن خانگی یا مخصوص قهوه و فوم گزینه بهتری می باشند. شیر سرد را داخل یک لیوان ریخته و چند قطعه یخ بریزید و مواد کرمی تهیه شده را روی آن بریزید و هم بزنید و سرو کنید.اگر دوست دارید این نوشیدنی را گرم میل کنید، باید شیر را داخل شیرجوش ریخته و گرم کنید و به دلخواه کمی با فرنچ پرس بزنید و داخل لیوان ریخته و مایه کرمی را روی آن بریزید. این نوشیدنی در تابستان علاوه بر کافئین و انرژی لازم به بدن می تواند برای رفع تشنگی نیز گزینه بسیار خوبی باشد. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه قهوه دالگونا خانگی
- می توانید از قهوه فوری گلد یا نسکافه استفاده کنید.
- روی قهوه را می توانید با شکلات چیپسی یا پودر کاکائو به دلخواه تزیین کنید.
- می توانید مواد کرمی را داخل قیف ریخته و ماسوره بزنید.
- می توانید برای هر دو روش از شیر ساده یا شیر نارگیل به دلخواه خود استفاده کنید.
- می توانید برای هم زدن بجای همزن از مخلوط کن نیز استفاده کنید.
مواد لازم برای قهوه دالگونا روش دوم
- یک قاشق غذاخوری قهوه فوری
- یک قاشق غذاخوری شکر
- یک قاشق غذاخوری آب داغ
- سه چهارم لیوان یا یک لیوان شیر گرم
طرز تهیه قهوه دالگونا روش دوم
قهوه فوری، شکر و آب داغ را در یک کاسه بریزید و با استفاده از همزن برقی با سرعت زیاد، آن ها را هم بزنید.هم زدن را برای دو دقیقه ادامه دهید تا بافت قهوه شما خامه ای شود. با استفاده از یک قاشق، موادی که روی دیواره کاسه جمع شده است را در وسط کاسه جمع کنید و با همزن همه مواد را خوب هم بزنید.مخلوط هم زده را مزه کنید. توجه داشته باشید که این مخلوط، طعمی بسیار قوی دارد؛ اما نگران نباشید؛ زیرا قرار است آن را با شیر رقیق کنید. در صورت تمایل، مقدار بیشتری شکر به آن اضافه کنید.
شیر گرم را در لیوان مورد نظر خود بریزید و مخلوط هم زده قهوه را به آن اضافه کنید.با استفاده از یک قاشق یا نی، قهوه و شیر را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.