آیس سودا یکی از نوشیدنیهای پرطرفدار تابستانی است که از ترکیب بستنی تهیه میشود و برای هر گروه سنی مناسب است. این دسر خوشمزه برای اولین بار با ایدهی یک جوان ایرانی تهیه شد و یک نوشیدنی کاملا بومی است. در این مقاله قصد داریم دربارهی روش تهیه آیس سودا خانگی صحبت کنیم. همراه ما باشید.
آیس سودا یکی از انواع دسرهای خوشمزه ایرانی است که از ترکیب بستنی با شکلات و مغز هایی مثل مغز پسته ، گردو و … تهیه می شود. آیس سودا تنوع طعمی فراوانی دارد و می توانید آنرا با طعم دلخواه خود تهیه کنید.
با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر آیس سودا تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری آیس سودا تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش تهیه آیس سودا با ما همراه باشید.
مواد لازم برای آیس سودا(کوک گلاسه یا کولا فلوت)
- خامه (زده شده) به مقدار لازم
- شکلات (آب شده) ۲ قاشق غذا خوری
- پودر قهوه فوری به مقدار لازم
- بستنی ۱/۲ لیوان
- نوشابه (مشکی) ۱/۲ لیوان
طرز تهیه آیس سودا(کوک گلاسه یا کولا فلوت)
ابتدا نوشابه را نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید تا کاملا خنک شود.شکلات آب شده را به نیم از بستنی اضافه کنید.نوشابه را داخل لیوان ریخته و بستنی شکلاتی را به آن بیفزایید و کمی مخلوط کنید.بقیه بستنی را با قیف روی نوشابه بریزید و روی آن را با خامه و پودر قهوه فوری تزیین کنید.