موهیتو یک نوشیدنی قدیمی و بسیار محبوب کوبایی می باشد که در سراسر دنیا به خصوص در فصل گرما استفاده می شود، این نوشیدنی که از ترکیب نعنا، شکر، سیروپ رام، لیمو ،آب سودا و یخ می باشد ما قصد داریم طرز تهیه موهیتو کلاسیک و به روش کافی شاپ ها را آموزش دهیم .
در اقصی نقاط دنیا اگر از افراد مختلف جهت انتخاب یک نوشیدنی لذیذ تابستانی سوال کنید، قطعا یکی از محبوب ترین انتخاب آن ها موهیتو است. موهیتو یک نوشیدنی تابستانی با طراوات و خوش طعم با اصالت کوبایی است که به طور سنتی مواد اولیه آن تقریبا همگی ریشه کوبایی دارد. این نوشیدنی از پنج ماده اصلی لیموترش سبز (Lime)، شکر، نعناع کوبایی (Spearmint)، رام سفید (نوشیدنی تقطیری نیشکر)، آب گازدار (سودا) و یخ تهیه می شود. موهیتو علاوه بر تمام ویژگی های منحصر بفردی که دارد به علت وجود لیموترش و نعناع از خواص مطلوبی به عنوان یک نوشیدنی بهره می برد. تهیه یک موکتل موهیتو تازه و لذت بخش کار آسانی است، اما نکاتی برای هرچه بهتر شدن آن وجود دارد که در ادامه آن ها را مطالعه خواهید کرد.
مواد لازم برای موهیتوی کلاسیک ساده
- لیموترش درشت و آبدار: ۵ عدد
- پوست لیموترش رنده شده از قسمت سبز آن: ۱ قاشق غذاخوری
- نعنا تازه: ۱۵ شاخه
- شکر: ۸ قاشق غذاخوری
- آب گازدار: ۱ و ۱/۳ لیوان فرانسوی دسته دار
طرز تهیه موهیتوی کلاسیک ساده
ابتدا لیموترش ها را از وسط نصف کنید، هسته آن ها را جدا کنید و آب لیموترش را بگیرید. شکر و پوست رنده شده لیموترش را به آب لیموترش اضافه کنید و در مخلوط کنید یا غذاساز بریزید. برگ های نعنا و یخ و آب گازدار را هم اضافه کنید و همه مواد را با هم میکس کنید تا حالت پوره پیدا کند. سپس این موهیتو لیمو کلاسیک را سرو کنید. روی لیوان موهیتو را با چند برگ نعنا و چند حلقه لیموترش تزیین کنید.