نودل خوشمزه ترین و متنوع ترین غذایی است که طرفداران زیادی در دنیا دارد همچنین نودل مرغ و سبزیجات که از محبوبت ترین نوع نودل است مراحل پخت بسیار ساده ای دارد.
آموزش طرز تهیه نودل مرغ و سبزیجات تایلندی
نودل یکی از خوش طعم ترین و جذابترین غذاهایی است که در کشورهای آسیایی مثل کره، تایلند، ژاپن و مالزی سرو می شود و امروزه طرفداران زیادی را در سرتاسر جهان دارد به طوری که کمتر فردی را می توان یافت که اسم نودل به گوشش نخورده باشد. نودل بهطورکلی به شکل نوارهای بلند مشابه به اسپاگتی است و خیلی راحت طبخ می شود. در این بخش از آشپزخانه طرز تهیه نودل تایلندی را آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه نودل مرغ و سبزیجات تایلندی
مواد لازم | میزان لازم |
نودل | دو بسته |
سینه مرغ | یک سوم فنجان |
سویا سس | یک چهارم فنجان |
سرکه بالزامیک | یک قاشق غذاخوری |
سیر | سه حبه |
زنجبیل رنده شده | یک قاشق غذاخوری |
پیازچه خرد شده | چند عدد |
کنجد برشته شده | یک دوم قاشق چای خوری |
کلم بروکلی خرد شده | یک و یک دوم فنجان |
پیازخرد شده | یک فنجان |
فلفل قرمز | یک فنجان |
قارچ خرد شده | یک فنجان |