“شربت سیب” خانگی بسیار مقوی می باشد و خواص زیادی برای بدن دارد پس حتما این شربت خوشمزه و خاص را تهیه کنید و از مزه و طعم آن لذت ببرید.
طرز تهیه شربت سیب خانگی :
شربت سیب یکی از شربت های خانگی خوشمزه و پر خاصیت می باشد که خواص فراوانی دارد و می توانید به راحتی با رعایت چند نکته ساده آن را در منزل تهیه کنید و از کیفیت آن مطمئن باشید.
در روش اول برای تهیه شربت سیب از آب سیب استفاده می کنیم. مرحله اول ابتدا دو پیمانه آب درون قالبمه ای ریخته و آن را روی شعله با حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید بجوشد و سپس 2 پیمانه شکر را اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. مرحله دوم سپس وقتی مقداری قوام پیدا کرد دو لیوان آب سیب را اضافه کنید و مخلوط کند و سپس آبلموی تازه ،چوب دارچین، گلاب و میخک را اضافه کنید و هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند. مرحله سوم سپس مقداری حرارت را کم کنید تا به آرامی و در مدت نیم ساعت شربت قوام پیدا کند و بعد از نیم ساعت شعله را خاموش کنید و اجازه دهید سرد شود. مرحله چهارم و در آخر شربت را از صافی عبور دهید و آن را در یخچال نگهداری کنید و زمان مصرف مقداری از آن را درون لیوان ریخته و بقیه را آب خنک بریزید و نوش جان کنید. در این دستور تهیه از سیب پخته برای تهیه شربت سیب استفاده شده است. دستور تهیه شربت سیب (روش اول):
مواد لازم شربت سیب:
آب سیب دو پیمانه شکر دو پیمانه آب دو پیمانه آبلیمو 1/2 قاشق چایخوری گلاب دو قاشق غذاخوری میخک سه عدد چوب دارچین یک عدد طرز تهیه شربت سیب:
دستور تهیه شربت سیب (روش دوم):