کنافه یک دسر خوشمزه عربی است که با رشته های مخصوص کنافه درست می شود. اگر به این شیرینی علاقه دارید ما برای شما دستور تهیه کنافه را آماده کرده ایم.
طرز تهیه شیرینی کنافه عربی، دسر معروف و خوشمزه لبنانی
کنافه (Kanafeh) یک دسر جذاب و خوشمزه عربی است که با رشته های مخصوص به همین اسم تهیه می شود. کنافه که به ترکی کنوفه نیز تلفظ میشود، انواع و اقسام مختلفی دارد و در کشورهای مختلف با رسپی های متفاوتی تهیه می شود. در این بخش از آشپزخانه طرز تهیه کنافه عربی با رسپی ساده ای را آورده ایم تا در خانه این شیرینی خوشمزه و محبوب را تهیه و در کنار یک فنجان چای نوش جان نمایید.
مواد لازم برای تهیه شربت کنافه لبنانی عربی
مواد لازم | مقدار |
شکر | 1 پیمانه |
آب | 1 پیمانه |
زعفران دم کرده | 3 قاشق غذاخوری |
عرق بهار نارنج | نصف پیمانه |
مواد لازم برای تهیه کنافه لبنانی عربی
مواد لازم مقدار رشته کادایف 1 بسته شیر 2 لیوان کره 250 گرم وانیل 1 قاشق چایخوری مغز گردوی خشک شده 1 لیوان پسته خرد شده نصف لیوان نشاسته ذرت نصف لیوان