پاستا یکی از محبوب ترین غذاهای در بین مردم است؛ بهترین پاستا همیشه متعلق به ایتالیایی ها بوده است زیرا آنها روش های فوق العاده ای برای پخت این غذا دارند.
چند نکته برای آنکه پاستا را مثل ایتالیایی ها بپزید
پاستای ایتالیایی یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه در دنیا است و کمتر کسی است که این رشته های نشاسته ای جذاب و خوش طعم را بشناسد و عاشقشان نباشد. گر چه پاستا جزو غذاهایی است که سریع و آسان تهیه می شود اما برخی افراد در پخت آن اشتباهاتی را انجام می دهند پس اگر واقعاً عاشق پاستای ایتالیایی هستید، باید بتوانید آن را به درستی بپزید.
در این بخش نکات مهم برای پخت پاستا به روش ایتالیایی ها را آورده ایم.
به آب پاستا روغن اضافه نکنید
روغن را هرگز به آب جوش اضافه نکنید زیرا لایه ای از روغن هنگام آبکش کردن روی ماکارانی را می پوشاند و سس از آن جدا می شود. روغن در چند حالت استفاده می شود هنگامی که فرد نمی داند چگونه پاستا را بپزد یا چگونه یک سس خوب تهیه کند و یا وقتی ماکارانی کیفیت بسیار بدی دارد.
نمک را به موقع اضافه کنید
نمک را فقط زمانی باید اضافه کرد که آب شروع به جوشیدن می کند. اگر قبل از شروع به جوش آمدن نمک اضافه کنید، اثر خود را از دست می دهد و ماکارونی شما کاملاً بی نمک می شود همچنین اگر نمک را دیر یعنی بعد از رسیدن به نقطه جوش اضافه کنید نمک زمان لازم برای جذب را نخواهد داشت و ماکارونی دوباره بی نمک می شود.