یک نوشیدنی تابستانی خنک و خوشمزه می تواند انرژی بخش روزهای گرم تابستان باشد.
مواد لازم
- 2 فنجان اسفناج شسته شده
- 1 عدد گلابی یا سیب
- زنجبیل تازه
- آب لیموی تازه (نصف لیمو)
- 1 و نیم فنجان آب
- 1 قاشق غذاخوری دانه کتان (برای افزایش غلظت فالوده)
- عسل یا شربت افرا (اگر می خواهید فالوده را تمیز کنید)
طرز تهیه
ابتدا دانه و ساقه سیب و گلابی را جدا کرده و میوه ها را خرد می کنیم. برای شروع آب و دانه های کتان را مخلوط میکنیم. و بعد اسفناج را اضافه کرده و در نهایت میوه و زنجبیل را نیز افزوده و میکس میکنیم. آب لیمو را نیز روی مواد میریزیم و باز مخلوط کن را روشن میکنیم. میتوانیم مخلوط را تست کرده و در صورت نیاز کمی عسل به آن اضافه کنیم و دوباره میکس کنیم. ضمنا میتوانید فالوده خود را با لیمو تزئین کنید.
در اینجا ذکر چند نکته لازم است:
- در صورتی که طعم زنجبیل یا اسفناج را نمیپسندید میتوانید قبل از استفاده کردن آن ها را درون فریزر قرار دهید.
- از دانه ی کتان برای افزایش غلظت فالوده استفاده می شود و همینطور به خاطر ارزش غذایی آن. میتوانید موز را جایگزین آن کنید.
- این نوشیدنی تابستانی برای معده درد مفید است.
- برای غلظت بیشتر و خنک تر شدن فالوده میتوانید مواد را با یخ میکس کنید.