کرم بیسکوییت نوعی دسر لطیف و خوشمزه است که از ترکیب بیسکوییت با موادی مانند شیر، شکر و خامه تهیه میشود و برای پذیرایی بسیار مناسب است.
دسرها یکی از محبوبترین و متنوعترین خوراکیها در سراسر جهان هستند. در این میان دسرهای میوهای به دلیل عطر و طعمی که دارند، بسیار خوشطعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود را دارند. دسرها معمولاً پس از غذا سرو میشوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک میکند. کرم نوعی از دسر است که بسیار لطیف و گواراست و معمولا برای تهیه آن از خامه استفاده میکنند. کرمها یا به صورت لایه میانی در کیکها و دسرها استفاده میشوند و یا خود به صورت مستقل نوعی دسر هستند.
کرم بیسکوییت یکی از انواع کرمهاست که برای تهیه آن از ترکیب بیسکوییت با خامه، شیر و شکر استفاده میشود و دستور تهیه بسیار آسانی دارد. اگر میخواهید داخل منزل یک دسر خوشمزه و مجلسی را تهیه کنید، با آموزش کرم بیسکوییت همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه آن با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کرم بیسکوییت
شیر: دو و نیم لیوان
پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: ۳ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه: ۳ قاشق غذاخوری
بیسکوییت پتیپور: ۱ بسته
پودر کاپوچینو یا کافی میکس: ۱ بسته
وانیل: نصف قاشق چایخوری