رولت گوشت و سبزیجات فصل از آن دسته خوراکهای لذیذ و خوشمزه است که معمولا خانمهای ایرانی ترجیح میدهند به عنوان یکی از غذاهای سفره مهمانی آن را تهیه کنند.رولت گوشت و سبزیجات فصل هم یک غذای نونی برای شام است و هم یک غذای برنجی برای ناهار. طرز تهیه رولت گوشت ساده است. با ما باشید . . .
رولت گوشت و سبزیجات فصل یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رولت گوشت و سبزیجات فصل در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای رولت گوشت و سبزیجات فصل
- پیاز ۱ عدد
- هویج ۱ عدد
- کرفس (ساقه) ۱ عدد
- سیب زمینی ۱ عدد
- سیر له شده ۲-۳ حبه
- قارچ ۲۰۰ گرم
- نعنا خردشده ۱ قاشق سوپ خوری
- نخود فرنگی منجد شده ۱/۲ پیمانه
- تخم مرغ ۱ عدد
- گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم
- خمیر پیتزا ۵۰۰ گرم
- نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم
طرز تهیه رولت گوشت و سبزیجات فصل
ابتدا پیاز، سیب زمینی و هویج را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. ساقه کرفس و قارچ را هم نگینی خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس سبزی های خردشده را داخل آن تفت دهید. بعدازآنکه نرم شدند، مخلوط را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. حالا گوشت چرخ کرده، نخودفرنگی، نعنای خردشده و مقداری نمک و فلفل هم داخل کاسه بریزید. مواد را خوب با هم مخلوط کرده و ورز دهید.
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده پهن کنید تا شبیه یک مربع بزرگ شود. مخلوط را وسط خمیر قرار دهید و آن را به شکل یک استوانه بزرگ درآورید. حالا به آرامی خمیر را دور مواد بپیچید. تخم مرغ را در کاسه ای بزنید، سپس با برس روی خمیر بمالید.
رولت را روی سینی فر قرار دهید، سپس سینی را به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا رولت آماده شود. بعد از زمان ذکرشده رولت را از فر درآورده و صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس آن را برش بزنید و سرو کنید.