در این بخش از آشپزی با روش تهیه کمپوت پرتقال در خدمت شما عزیزان بودیم که امیدواریم با توجه به دستورات ذکر شده بتوانید این نوع کمپوت را در منزل به راحتی تهیه نمایید.
در این مطلب توجه شما را به طرز تهیه کمپوت پرتقال با سه روش مختلف جلب خواهیم کرد که امیدواریم از تهیه این نوع کمپوت نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.
کمپوت پرتقال از انواع خوراکی های خوشمزه و سالم می باشد و شما می توانید این نوع کمپوت را در منزل به راحتی تهیه نمایید. برای طرز تهیه کمپوت پرتقال از روش های مختلف استفاده می شود که انتخاب روشی مناسب به ذائقه شما بستگی دارد.
مواد لازم برای کمپوت پرتقال زعفرانی
- پرتقال: ۵۰۰ گرم
- آب: ۲ لیوان دسته دار فرانسوی
- شکر: ۲۵۰ گرم
- گلاب: ۴ قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده غلیظ: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کمپوت پرتقال زعفرانی
در همان ابتدای کار، پوست پرتقال ها را بگیرید. پوست نارنجی و لایه سفید روی پرتقال ها را جدا کنید. غشای نازک روی فیله پرتقال را با دست جدا کنید تا جایی که فقط مغز آن باقی بماند. یک قابلمه آب را روی حرارت قرار دهید. گلاب و شکر را مخلوط کنید. اجازه دهید آب و گلاب شروع به جوشیدن کنند و دانه های شکر کاملا حل شوند. سپس پرتقال ها را در قابلمه بریزید.زعفران را در این مرحله از طرز تهیه کمپوت پرتقال به قابلمه اضافه کنید. حدود ۲ دقیقه بعد از جوشیدن و اضافه کردن پرتقال ها صبر کنید تا نرم شوند. شعله را خاموش کنید. اجازه دهید کمپوت سرد شود، سپس آن را در بطری های تمیز و خشک بریزید. می توانید گلاب را بعد از درست شدن کمپوت و بعد از این که آن را در بطری ریختید، اضافه کنید.