برای تهیه کاسترد که دسری فوری و بینظیر است تا انتهای این مقاله همراه سرآشپز های مینویسم بمانید و این دسر کاسترد را بیاموزید.
شاید برایتان جالب باشد که کاسترد یا کرم کاسترد، هم نوعی دسر است و هم برای تزیین دسرهای دیگر استفاده می شود. در ادامه این پست آموزش آشپزی طرز تهیه کاسترد را که دسری سریع و ساده است آموزش می دهیم و پیشنهاد می کنیم این دسر را در مهمانی های رسمی و دوستانه تهیه کنید.
طرز تهیه کاسترد آماده
کاسترد نوعی پودر است که در عطاری ها قابل تهیه است اما لازم است دستور تهیه کاسترد را بیاموزید تا بتوانید از این پودر دسری خوشمزه تهیه کنید.
مواد لازم برای دسر کاسترد
شیر | 3 لیوان |
پودر کاسترد | 3 قاشق غذاخوری |
گلاب (اختیاری) | 1.5 قاشق غذاخوری |
شکر | 4 قاشق غذاخوری |
وانیل (اختیاری) | کمی کمتر از 1 قاشق چایخوری |
زعفران (اختیاری) | به میزان دلخواه |
دستور تهیه کاسترد
زمان مورد نیاز: 40 minutes.
- آماده کردن زعفران
زعفران را می سابیم و در کاسه ای می ریزیم. کمی آبجوش با حرارت ملایم اضافه کرده و روی کاسه را می پوشانیم و این کاسه را در دمای محیط قرار می دهیم تا دم بکشد و برای تهیه کاسترد آماده شود.
- تهیه کاسترد
نصف شیر را در کاسه ای می ریزیم.
- ریختن پودر کاسترد
پودر کاسترد را به شیر اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم.
- اضافه کردن شکر
شکر را به کاسترد و شیر اضافه می کنیم و هم می زنیم تا تقریبا حل شود.
- حرارت دادن مواد کاسترد
باقیمانده شیر را در قابلمه ای با سایز متوسط ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
- ریختن مخلوط کاسترد
حال مخلوط کاسترد را که از پیش آماده کردیم، به شیر اضافه می کنیم و هم می زنیم.
- اضافه کردن وانیل
در این مرحله از طرز تهیه کاسترد، وانیل را به مواد بالا اضافه می کنیم.
- افزودن گلاب
بعد از اینکه مخلوط کاسترد را به خوبی هم زدیم و شیر جوشید، صبر می کنیم و هم زدن را ادامه می دهیم تا کاسترد غلیظ شود، 3 دقیقه مانده به آخر گلاب را می ریزیم و مجددا هم می زنیم.
- افزودن زعفران
حال به مقدار دلخواه زعفران را به کاسترد اضافه کرده و بعد از اینکه مخلوط یکدست و با غلظت شبیه به فرنی تقریبا سفت، حاصل شد، حرارت را خاموش می کنیم.
- استراحت دادن کاسترد
بعد از اینکه کاسترد کمی خنک شد در ظرف های دلخواه ریخته و درون یخچال می گذاریم.