نوشیدنی ثعلب داغ یکی از انواع نوشیدنی های سالم و مقوی بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این معجون خوشمزه دارای خواص زیادی برای سلامتی بدن می باشد . با ما همراه باشید . . .
دلتان یک نوشیدنی گرم، لذیذ و جدید می خواهد؟ نمی دانید برای مهمانی چه نوشیدنی مجلسی و متفاوتی سرو کنید؟امروز قصد داریم طرز تهیه یک نوشیدنی بسیار خوشمزه و پرطرفدار به نام «ثعلب» (saleb) را در اختیار شما قرار دهیم تا با درست کردن آن در مهمانی ها، عزیزان و دوستانتان را شگفت زده کنید.
ثعلب، یک نوشیدنی زمستانی خاورمیانه ای با پایه شیر داغ است که غلظتی شبیه به پودینگ دارد و گاهی اوقات با دارچین، زنجبیل و انواع آجیل تزئین می شود. این نوشیدنی در روزهای سرد زمستانی در کشور ترکیه خورده می شود و طرفداران بسیاری دارد. ثعلب، گیاهی از گونه گل های ارکیده است که در دشت ها، جنگل ها و حتی خیابان های ترکیه می روید.
نوشیدنی ثعلب، یکی از شگفت انگیزترین نوشیدنی ها در سراسر جهان است و با آرد ثعلب، شیر داغ و دارچین درست می شود. طعم این نوشیدنی به قدری منحصربه فرد است که نمی توان آن را با کلمات توصیف کرد. بافت غلیظ و خامه ای نوشیدنی شیر و ثعلب، هم بچه ها و هم بزرگسالان را عاشق خود خواهد کرد. البته باید بدانید که این نوشیدنی علاوه بر طعم لذیذ، دارای خاصیت های دارویی فراوان نیز است.
مواد لازم برای نوشیدنی ثعلب داغ
- پودر ثعلب ۱/۲ قاشق چای خوری
- شیر ۱ فنجان
- شکر یا نبات به مقدار لازم
- پودر دارچین به مقدار لازم
طرز تهیه نوشیدنی ثعلب داغ
پودر ثعلب را با شیر روی شعله ی خیلی کم چند دقیقه میپزیم تا بوی خامی ثعلب از بین برود و حالت کشدار به شیر بدهد و شیر غیظ بشود . در مرحله ی آخر با شکر یا نبات شیرینش میکنیم اگر با عسل یا شیره های طبیعی شیرین کنیم مقوی و رژیمی میشود ، در فنجان ریخته با پودر دارچین تزیین میکنیم
مواد لازم برای نوشیدنی ثعلب داغ روش دوم
- یک قاشق غذاخوری پودر ثعلب
- یک و نیم قاشق غذاخوری شکر
- یک لیتر شیر کامل
- دارچین برای تزئین
طرز تهیه نوشیدنی ثعلب داغ روش دوم
شیر را در یک شیرجوش بریزید و آن را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا به جوش بیاید. پس از به جوش آمدن شیر، شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید تا شیر کمی بجوشد. در یک کاسه کوچک، پودر ثعلب و شکر را مخلوط کنید. سپس ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری شیر داغ را از شیرجوش به آن ها بیفزایید تا مخلوط کمی رقیق شود. در ادامه، مخلوط ثعلب را در چند نوبت به شیر در حال جوش اضافه کنید و شیر را هم بزنید تا غلیظ شود. این فرآیند حدود ۱۵ دقیقه به طول می انجامد. نوشیدنی خود را مزه کنید و شیرینی آن را اندازه کنید. اگر دوست دارید نوشیدنی شما شیرین تر باشد، کمی شکر بیشتر به آن اضافه کنید.نوشیدنی ثعلب را در فنجان های قهوه یا ماگ بریزید و روی آن را با پودر دارچین تزئین کنید.
نکات مهم برای تهیه نوشیدنی ثعلب
- شما می توانید باقی مانده نوشیدنی ثعلب را در یک بطری یا شیشه بریزید و به مدت ۲ تا ۳ روز در یخچال از آن نگهداری کنید. برای استفاده دوباره نیز، آن را به سادگی دوباره گرم کرده و نوش جان کنید.
- برخی افراد در ابتدا شکر و ثعلب را به شیر سرد اضافه می کنند و هم می زنند تا ثعلب حل شود. سپس شیر را روی حرارت ملایم می گذارند تا به جوش بیاید.
- شما می توانید در مرحله پایانی، کمی گلاب نیز به نوشیدنی ثعلب اضافه کنید.
- به جای شکر، می توان از نبات یا عسل هم استفاده کرد.
- به جای دارچین، می توان از زنجبیل آسیاب شده برای تزئین استفاده کرد.