در سراسر دنیا در فصل زمستان دسرهای گرم و خوشمزه ی زیادی وجود دارد که امتحان کردن آنها خالی از لطف نیست و در واقع یک جهان کامل از دسرهای دلچسب و جذاب منتظرن تا شما آنها را کشف کنید. احساس گرمای ناشی از خوردن یک دسر لذیذ و گرم آنقدر شیرین است که می تواند خستگی یک روز پرمشغله را از یادتان ببرد.
اغلب مردم در فصل سرد سال به سراغ غذاها و خوراکی هایی می روند که طبع گرم تری دارند و در سرمای این فصل موجب گرم شدن بدن می شوند. اگر شما هم می خواهید با درست کردن یک دسر ساده و محبوب زمستانی یک روز فوق العاده داشته باشید پیشنهاد ما این است که دست به کار تهیه این دسر خوشمزه شوید. سوفله شکلاتی یکی از انواع دسرهای بین المللی است که دستورپخت های متفاوتی دارد. ما در این مطلب یکی از ساده ترین و محبوب ترین دستورپخت های این دسر لذیذ را به همراه نکات کلیدی برایتان ذکر کردهایم.
مواد اولیه
شیر: یک پیمانه
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
سفیده تخم مرغ: ۳ عدد
نشاسته ذرت : یک و نیم قاشق سوپ خوری
شکر: ۷۵ گرم و مقداری هم برای دیواره های قالب
شکلات : ۲۰۰ گرم
کره به دمای محیط رسیده : ۲ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ پنس