نوشیدن دمنوش انار در روزهای سرد پاییزی بهترین کار برای جلوگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا می باشد.
دمنوش انار، میوه ضد سرماخوردگی برای پاییز
انار یکی از میوههای خوش آب و رنگ فصل پاییز و زمستان است که خواص فراوانی را دارد. این میوه بهشتی پر خاصیت را می توان به صورت تازه یا آب انار مصرف نمود اما اگر به نوشیدن دمنوش در فصل پاییز علاقمندید، دمنوش انار را فراموش نکنید. در این بخش از آشپزخانه چند روش تهیه دمنوش انار را به شما آموخته ایم.
دمنوش آب انار
- آب انار را بگیرید و گرم کنید.
- آب انار را به چای سبز، چای سیاه یا هر دمنوش گیاهی دیگری اضافه کنید.
- دمنوشتان را شیرین کرده و میل کنید.
- می توانید آب انار، آب جوش، چوب دارچین، چای خشک را درون قوری بریزید و به مدت 15 تا 25 دقیقه روی حرارت کتری قرار دهید تا دم بکشد و سپس دمنوش را از صافی رد و شیرین نموده و نوش جان کنید.
دمنوش انار و دارچین
- آب را به جوش آورید.
- یک مشت دانه انار ترجیحا ترش را با 5 لیوان آب جوش و مقداری چوب دارچین در قوری بریزید.
- قوری را روی کتری قرار داده و یک ربع تا بیست دقیقه صبر کنید تا دم بکشد.
- 2.3 لیوان از دمنوش را با 1.3 لیوان عرق کاسنی مخلوط و با کمی عسل شیرین کرده و میل کنید.