در ادامه این مطلب طرز تهیه پاناکوتای وانیلی را با سس انبه برایتان آماده کردیم.
مواد لازم برای تهیه پاناکوتای وانیلی با سس انبه :
| خامه صبحانه | ۴۰۰ گرم |
| شیر | ۱ لیوان |
| پودر ژلاتین | ۳ قاشق چایخوری |
| شکر | ۱/۲ لیوان |
| انبه | ۲ عدد |
| پودر هل | ۱/۲ قاشق چایخوری |
| وانیل | ۱/۲ قاشق چایخوری |
طرز تهیه شیر انبه موز خوشمزه در خانه
۱ قاشق چایخوری پودر ژلاتین را داخل یک کاسه بریزید و چند قاشق آب به آن اضافه کنید، روی بخار آب کتری یا سماور قرار دهید وبه مدت ۱۰ دقیقه هم بزنید تا ژلاتین حل شود. انبه ها را پوست کنید و گوشت انبه را جدا کنید به همراه پودر هل داخل یک قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا انبه ها گرم شوند. انبه ها را با پشت چنگال له کنید و ژلاتین حل شده را اضافه کنید بعد از روی حرارت بردارید. پوره انبه را به ارنفاع یک بند انگشت داخل لیوان های سرو مورد نظر بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا انبه ها خنک و سفت شوند. باقی مانده پودر ژلاتین را داخل یک کاسه بریزید و چند قاشق غذاخوری آب اضافه کنید روی بخار آب کتری یا سماور قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه هم بزنید تا ژلاتین حل شود. خامه، شیر، شکر و اسانس وانیل را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید هم بزنید تا مواد با هم مخلوط و داغ شوند نباید بجوشد. بعد ژلاتین حل شده را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید، لیوان ها را از یخچال خارج کرده و پاناکوتا را کم کم روی لایه قبلی بریزید. لیوان های پاناکوتای وانیلی با سس انبه را داخل یخچال قرار دهید تا خود را ببند و خنک شود بعد با انبه های خرد شده تزئین کنید. 
طرز تهیه پانکوتای وانیلی با سس انبه:

