در تهیه خمیر این مینی پیتزا از خمیرمایه فوری استفاده می شود که دیگر نیازی به عمل آمدن ندارد و خیلی راحت تر می توانید تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه مینی پیتزا تابه ای
- روغن ۱ ق غذا خوری
- بیکینگ پودر ۱/۲ ق چای خوری
- آرد ۳ پیمانه
- خمیرمایه فوری ۱ ق چای خوری
- آب ولرم ۱ پیمانه
- شکر ۱ ق غذا چای خوری
- نمک ۱ نوک ق چای خوری
مواد لازم برای تهیه مواد میانی
- سس کچاب به مقدرا لازم
- کالباس ۷ ورف
- قارچ ۱۰ عدد
- فلفل دلمه ۱ عدد
- فلفل دلمه ۱ عدد
- پنیر پیتزا به مقدار لازم
- زرده و کنجد برای رومال
مرحله اول: مخلوط کردن مواد
ابتدا باید آرد را الک کنید و داخل کاسه بریزید و به آن مواد خشک نمک، بیکینگ پودر، مخمر فوری، شکر و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شود و بعد کم کم شروع به اضافه کردن آب کنید تا جایی که خمیر نرم و لطیف شود، اگر مخمر فوری ندارید می توانید آن را با نصف آب و شکر مخلوط کنید و هم بزنید تا کف کند و عمل بیاید.
مرحله دوم: استراحت خمیر
در ادامه باید خمیر را روی سطح آردپاشی شده به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید تا نرم و لطیف شود و در انتها روغن را اضافه کنید و خمیر را گرد کنید و داخل یک کاسه قرار دهید و روی آن را پوشانده و برای ۲ ساعت در جای گرم قرار دهید تا عمل بیاد و حجم آن دو برابر شود.
مرحله سوم: تهیه مواد میانی
در ادامه برای تهیه مواد میانی باید قارچ ها را بشورید و اسلایس کنید و داخل تابه با حرارت بالا تفت دهید تا آب اضافه قارچ کشیده شود. سوسیس یا کالباس را نیز خرد کنید و کمی تفت دهید تا از خامی خارج شود. فلفل دلمه رنگی را نیز بشورید و به صورت مکعبی ریز خرد کنید.
مرحله چهارم: پخت مینی پیتزا تابه ای
بعد از ۲ ساعت پف خمیر را با دست بگیرید و خمیر را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کنید و چانه بگیرد. کف تابه دو طرفه را چرب کنید و چانه های گرد شده را داخل تابه قرار دهید و برای ۲۰ دقیقه زمان دهید تا مجدد پف کند و بعد با کف لیوان وسط خمیر را گود کنید داخل آن سس بریزید و از مواد میانی داخل آن بریزید و روی مینی پیتزا ها را با پنیر پیتزا کاور کنید و درب تابه را بسته و برای ۲۵ دقیقه زمان دهید تا پیتزا پخته شود.
