موکا اختراع آمریکایی بر مبنای کاپوچینوی ایتالیایی است. موکا مانند لاته بیشتر بر مبنای شیر جوش آمده درست می شود. با تهیه کاپوچینو موکا همراه ما باشید.
مواد لازم برای درست کردن موکا
- شیرسرد : 1 فنجان
- خامه :1 فنجان
- کاکائو میکس آماده خامه ای : 4 بسته
- قهوه دم کشیده قوی و داغ : 6 فنجان
- شکر : 1/4 فنجان
- خامه زده شده شیرین : (به دلخواه)
- شکلات رنده شده : (به دلخواه)
طرز تهیه کاپوچینو موکا آمریکایی
کاپو چینو موکا بر خلاف بقیه کاپوچینو ها و قهوه ها احتیاج به استفاده از کف ندارد و به راحتی با داغ کردن شیر میتوانید این موکا را درست کنید.
شیر را روی اجاق گاز یا مایکروویو به دمای 160 درجه سانتی گراد برسانید تا کاملا داغ داغ باشد سپس قهوه داغ را با شکر و میکس کاکائو داخل قابلمه ای بر یزید و روی حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. بعد شیر داغ شده و خامه را به آنها اضافه کنید و اجازه دهید بر روی حرارت متوسط داغ شوند و هر از گاهی آن را هم بزنید.موکای آماده شده را در لیوان یا فنجان های آماده شده بریزید و با تزیین مقداری خامه شیرین شده و شکلات رنده شده سرو کنید.
برای شیرین شدن موکا میتوانید از پودر کاکائو شیرین شده یا شربت شکلات با کیفیت و یا شیر شکلات ، چیپس شکلاتی تلخ و نمیه شیرین هم استفاده کنید و یا یا افزودن مقداری فلفل و نمک دریایی طعم آن را جدید و متقاوت تر کنید.
نکات تکمیلی در مورد کاپوچینو موکا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
کاپوچینو موکا را می توانید در وعده صبحانه - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .