قهوه ی سرد تایلندی، در تمام خیابان ها و سواحل تایلند فروخته می شود و بسیار عالی است که در یک روز گرم که به سادگی بر روی یخ سرو شود و تشنگی را برطرف کند.
طرز تهیه قهوه یخی تایلندی
این قهوه ی سرد تایلندی معتبر بهتر از معجون کافی شاپ است، به علاوه تهیه آن آسان است و هزینه آن خیلی کم است. درست کردن آن در منزل خودتان به این معنی است که می خواهید مخلوط یا مارک قهوه ی مورد علاقه خود را انتخاب کنید. این نوشیدنی در تمام خیابان ها و سواحل تایلند فروخته می شود و بسیار عالی است که در یک روز گرم که به سادگی بر روی یخ سرو شود و تشنگی را رفع کند.
قهوه یخ زده تایلندی، پر انرژی، خامه ای و شیرین است. از هر نوشیدنی قهوه یک پارچ درست کنید و آن را در یخچال نگه دارید تا هر زمان که روحیه ی شما را تحت تاثیر قرار می دهد یک فنجان کافئین و شکر مناسب است.
مواد لازم برای قهوه ی سرد تایلندی :
قهوه داغ (یا قهوه فوری قوی) | 2 فنجان (450 گرم) |
شیر غلیظ شده شیرین شده | 4 تا 6 قاشق غذاخوری |
شیر تبخیر شده (یا خامه سنگین تازه) | 1/4 فنجان |
مراحل تهیه ی قهوه یخی تایلندی :
مواد لازم را آماده کنید. قهوه داغ را برای مخلوط کردن و ریختن در ظرف شیشه ای یا ظرف دیگری بریزید.
شیر غلیظ شده شیرین را اضافه کنید تا مزه دار شود و خوب هم بزنید تا حل شود. چند قطعه یخ به آن اضافه کنید و به مدت 1 ساعت یا بیشتر در یخچال قرار دهید.
برای سرو، داخل هر لیوان چند قطعه یخ قرار داده و قهوه را روی آن بریزید. هر نوشیدنی را با چند قاشق غذاخوری شیر تبخیر شده یا خامه سنگین پر کنید.