کیک قلبی برای ولنتاین یکی از کیک های بسیار خوشمزه و شیک می باشد که برای ولنتاین یا تولد یکی از بهترین گزینه می باشد و دیگر نیازی به خامه قنادی و خامه کشی ندارید.
در تهیه این کیک باید دو مرحله کیک تهیه کنید یک بار کیک قلبی قرمز را پخته و بعد کیک شکلاتی را آماده کنید و مواد را داخل قالب بریزید و کیک های قلبی را کاتر خورده را روی کیک قرار دهید و با گاناش شکلاتی تزیین کنید. دقت کنید موقع کاتر زدن قلب ها باید کیک خنک شده باشد وگرنه کیک خرد می شود.
مواد لازم برای تهیه کیک قلبی برای ولنتاین (قسمت قلبی)
آرد | ۱ پیمانه |
بیکینگ پودر | ۱ ق چای خوری |
تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر | ۱/۲ پیمانه |
روغن مایع | ۱/۲ پیمانه |
رنگ قرمز خوراکی | به مقدار لازم |
وانیل | ۱/۴ ق چای خوری |
مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی
آرد | ۱ و ۳/۴ پیمانه |
پودر کاکائو | ۱/۴ پیمانه |
بیکینگ پودر | ۲ ق چای خوری |
تخم مرغ | ۳ عدد |
وانیل | ۱/۴ ق چای خوری |
شکر | ۳/۴ پیمانه |
ماست | ۳/۴ پیمانه |
روغن مایع | ۳/۴ پیمانه |
مرحله اول: تهیه کیک قرمز
ابتدا باید کیک قرمز را تهیه کنید و کاتر قلبی بزنید. برای این کار آرد و بیکینگ پودر را مخلوط و سه بار الک کنید و کنار قرار دهید. تخم مرغ و شکر و وانیل را برای ۵ دقیقه بزنید تا کرمی رنگ و کشدار شود و بعد روغن مایع اضافه کنید و برای ۱ دقیقه دیگر هم بزنید تا یکدست شود و بعد رنگ ژله ای قرمز را اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ قرمز باز شود و در انتها مخلوط آرد را بریزید و با لیسک هم بزنید تا یکدست شود و بعد داخل قالب لوف یا یک قالب ۲۰*۳۰ بریزید و برای ۴۰ الی ۵۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ بگذارید تا پخته شود و زمانی که کاملا خنک شود باید با کاتر قلبی شکل برش بزنید و روی قلب ها را با پلاستیک بپوشانید تا خشک نشود.