در طب سنتی در خصوص حفظ و ارتقا سلامت بدن توجه ویژه ای به مصرف محصولات ارگانیک می شود. قند و شکر ترکیبات زیان آوری هستند که سلامت بدن را به مخاطره می اندازند. ما در این مقاله قصد داریم بهترین جایگزین های قند در طب سنتی را بیان کنیم.
تأثیر منفی مصرف قند در بدن
در یک رژیم غذایی مضر ترین ترکیبات شامل قند و شکر می شود. بهره گیری از این ترکیبات مشکلات گسترده ای را اعم از دیابت، سرطان، افزایش وزن مزمن و بیماری های قلبی را به ارمغان می آورند.
برخلاف باور عموم شکر فاقد مواد معدنی، ویتامین های مفید، پروتئین و چربی سالم است. این ماده شیرین با اختلال در عملکرد هورمون های بدن سبب شکل گیری احساس سیری در فرد می شود و به صورت مستقیم در رژیم غذایی تداخل ایجاد می کند.
در سطح جهان نرخ چاقی در سیر افزایشی قرار دارد. بر اساس تحقیقات مختلف دانشمندان، منشأ چاقی مزمن افراد به بهره گیری افراطی قند و شکر باز می گردد. بیشترین درصد قند غیر طبیعی به آب میوه های مصنوعی و نوشابه های گاز دار اختصاص دارد.
مطالعات حاکی از آن دارند که در کشور های آسیایی مصرف قند و شکر در مقادیر بالایی قرار دارد. این ماده در کنار افزایش وزن، از پیشروی خون به پوست جلوگیری می کند و مانع تنفس پوست می گردد.
بهترین جایگزین های قند در طب سنتی
عسل طبیعی