خورش آلو مازندارنی یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی متعلق به خطه شمال کشور و استان مازندران است که آلو بخارا، زرشک و رب انار از مواد اصلی تشکیل دهنده این غذا هستند.
استانهای شمالی کشور به دلیل دارا بودن اقلیم خوب و زمینهای حاصلخیز خاستگاه انواع خوراکها و غذاهای محلی و سنتی هستند. پایه اصلی غذاهای شمالی محصولات طبیعی است که در همین زمینهای سرسبز و حاصلخیز پرورش مییابند. خورش آلو مازندرانی یا خورش آلو زرشک یکی از انواع غذاهای سنتی شمالی است که در شهرهای مختلف شمال به روشهای گوناگون طبخ میشود و هر کدام طعم و مزه مخصوص به خودش را دارد. پایه اصلی این خورش خوشرنگ و لذیذ آلو بخارا است که خواص فراوانی دارد و طعم بینظیری به این خورش میدهد.
این خورش خوشمزه در مازندارن برای مراسم رسمی مانند عروسی و یا به عنوان غذاهای نذری طبخ میشود و یک غذای مجلسی است. در ادامه این مطلب طرز تهیه خورش آلوی مازندرانی همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه این خورش خوشمزه و محلی تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه خورش آلو مازندرانی
ران مرغ: ۳ عدد
پیاز: ۲ عدد
سیر: ۵ حبه
آلو خورشتی: ۱ لیوان
زرشک: نصف لیوان
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
رب انار ملس: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده غلیظ: نصف پیمانه
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم