لوبیا پلوی گیاهی همان لوبیا پلو است که به جای گوشت از ترکیب لوبیا با سبزیجاتی مانند گوجه فرنگی، فلفل دلمهای و... تهیه میشود.
پلوهای مخلوط در سفره غذای ایرانیها جایگاه مخصوص به خود را دارند. باقالی پلو، کلم پلو، هویج پلو، شیرین پلو، کشمش پلو مرصع پلو و... از انواع پلوهای مخلوطی هستند که در مهمانیها طرفداران خاص خود را دارند. لوبیا پلو یکی از انواع پلوهای مخلوط و سنتی ایرانی است که در نقاط گوناگون کشور به روشهای مختلف و با مواد متنوع طبخ میشود. لوبیا پلو یک غذای خوشمزه و در عین حال بسیار مجلسی است. در مطلب پیش رو طرز تهیه لوبیا پلوی گیاهی بدون گوشت همراه با نکات مهم و فوت و فنهای تهیه این غذا تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه لوبیا پلو گیاهی
برنج: ۳ پیمانه
لوبیا سبز: ۴۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۳ حبه
فلفل دلمهای قرمز: ۱ عدد
گوجه فرنگی: ۴ عدد
زعفران دم کرده غلیظ: نصف فنجان
پودر زیره سیاه: ۱ قاشق چایخوری
ادویه کاری: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
کره: ۲۰ گرم
روغن: به میزان لازم