کیک نارگیلی از جمله کیکهای خوشمزه و پر طرفدار است که به دلیل داشتن نارگیل عطر و بوی دلنشینی دارد و بسیار لطیف و اسفنجی است.
کیکها از جمله دسرها و عصرانههای خوشمزه و دلپذیر در سراسر دنیا هستند که در انواع میوهای، خامهای، شکلاتی، پنیری و... تهیه میشوند که هرکدام طرفداران خاص خود را دارند. کیک نارگیلی یکی از انواع کیکهای خیس است که به دلیل داشتن پودر نارگیل عطر و طعم بسیار خوبی دارد و برای افرادی که طرفدار طعم نارگیل هستند، یک انتخاب عالی است. این کیک خوشمزه و لطیف به دلیل داشتن خامه حالتتر دارد و برای مهمانی و پذیرایی عصرانه بسیار مناسب است. در ادامه این مطلب طرز تهیه کیک نارگیلی همراه با ارائه نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به پخت هر نوع کیک در منزل تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه کیک نارگیلی
آرد سفید قنادی: یک و نیم لیوان
تخم مرغ: ۳ عدد
شکر: ۱ لیوان
ماست: ۱ لیوان
بکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری سرخالی
وانیل: یک چهارم قاشق مرباخوری
مواد روی کیک
پودر نارگیل: یک و نیم لیوان
شکر: نصف لیوان
خامه صبحانه: ۲۰۰ میلی لیتر
شیر: ۱۰۰ میلی لیتر