چای کرک نوعی چای بسیار خوشمزه و معطر است که به دلیل داشتن ادویههای معطر طعم بینظیری دارد و مصرف آن در هند، کشورهای عربی و جنوب ایران بسیار رایج است.
چای کَرَک نوعی نوشیدنی گرم است که اصالتا نوعی چای هندی محسوب میشود؛ اما خوردن این چای در جنوب ایران و کشورهای عربی نیز بسیار مرسوم است؛ همچنین در کشور اردن به آن چای مصالحه میگویند. این چای گیاهی که از ترکیب شیر با چای سیاه، شکر، زعفران، هل، چوب دارچین و... تهیه میشود، طبع گرمی دارد و برای فصول سرد سال بسیار مناسب است.
چای کرک که نوعی چای آمیخته با ادویههاست، عطر و بو و طعم منحصر به فردی دارد، به همین دلیل پیشنهاد میکنیم حتما این چای خوشمزه و معطر را امتحان کنید.
در ادامه این مطلب طرز تهیه چای کرک در منزل با روشی آسان تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه چای کرک
چای کله مورچهای یا هر نوع چای سیاه: ۲ قاشق غذاخوری
شیر: ۲ لیوان
شکر: ۳ قاشق غذاخوری
زعفران خشک: نصف قاشق چایخوری
چوب دارچین: ۱ عدد
هل سبز: ۳ عدد
بادیان ستارهای: ۱ عدد
آب: یک و نیم لیوان