بهتر است این نکته را یاد آور شویم که اگر “چای زنجبیل” را برای خواص درمانی آن در زمینه سرماخوردگی و آنفولانزا می نوشید ، انواع شیرین آن توصیه نمی شود.
مواد لازم برای چای زنجبیل
- ریشه تازه زنجبیل 5 سانتیمتر
- آب 4 فنجان
- عسل و لیمو در صورت تمایل
پوست زنجبیل را بگیرید و به صورت ورقه های خیلی نازک برش دهید. آب را هم روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. بلافاصله بعد از اینکه آب به جوش آمد ورقه های زنجبیل را داخل آن بریزید و در ظرف را ببندید و اجازه دهید با حرارت کم زنجبیل ها 15 تا 20 دقیقه داخل آب جوشاند. بعد از سپری شدن این زمان چای زنجبیل شما آماده است می توانید آن را با کمی آبلیمو و عسل هم مخلوط کنید و به صورت گرم مصرف کنید. زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقهطرز تهیه چای زنجبیل
نکات تکمیلی در مورد چای زنجبیل
چای زنجبیل را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .