مرغ کاری یا چیکن کاری یکی از انواع روشهای پخت مرغ است که از ترکیب مرغ با ادویه کاری، فلفل، شیر و خامه تهیه میشود و بسیار خوش طعم و خوشمزه است.
مرغ در سفره ما و همچنین در برنامه غذایی خانواده ایرانی یکی از پروتئینهای بسیار پر مصرف است که معمولا بیشتر از گوشت قرمز از آن استفاده میشود. مرغ در انواع خورشها، پلوها، سالادها، فست فودها و خوراکها استفاده میشود؛ ولی استفاده از آن برای غذای اصلی و به صورت خورش و خوراک رواج بیشتری دارد. روشهای طبخ مرغ معمولا با رب، زعفران و یا به صورت سرخ کرده است که میتوان گفت همگی به اندازه کافی تکرار شدهاند!
توصیه ما این است که روشهای قدیمی طبخ مرغ را فراموش کنید و با ما همراه شوید تا با استفاده از یک روش جدید بتوانید یک مرغ خوشمزه، خوش طعم و البته تند و تیز را برای خود و اعضای خانواده تهیه کنید.
در ادامه این مطلب طرز تهیه مرغ کاری خوشمزه همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه مرغ کاری
سینه مرغ بدون استخوان: ۱ کیلو
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
گوجه فرنگی: ۳ عدد
برگ کرفس یا جعفری: ۱۰۰ گرم
مخلوط خامه صبحانه با شیر: ۲۰۰ میلی لیتر
ادویه کاری: ۱ قاشق غذاخوری
مخلوط فلفل قرمز و سیاه: ۱ قاشق مرباخوری
نمک: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم