گراتن مرغ و سیب زمینی یکی از انواع غذاهای مدرن و مجلسی است که از ترکیب سیب زمینی با مرغ، قارچ، پنیر پیتزا و سس بشامل تهیه میشود.
گراتن یک نوع غذای فرانسوی است که در ظرفهای دیواره کوتاه تهیه میشود. گراتن به نوعی از تکنیک آشپزی گفته میشود که در آن غذا زیر لایهای از نان خرد شده یا پنیر پیتزا قرار میگیرد.
در ترکیب گراتن معمولاً از سبزیجات، گوشت، مرغ، پنیر پیتزا و نان استفاده میشود. گراتنها انواع گوناگونی دارند، مانند: گراتن مرغ، گراتن سیب زمینی، گراتن مارچوبه، گراتن کدو، گراتن اسفناج، گراتن پاستا و.... گراتن مرغ و سیب زمینی یکی از خوشمزهترین انواع گراتنهاست که روش پخت آن شباهت زیادی به روش پخت لازانیا دارد.
در ادامه این مطلب طرز تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه این غذای خوشمزه تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی
سیب زمینی درشت: ۲ عدد
سینه مرغ: ۱ عدد
فلفل دلمهای رنگی: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
قارچ: ۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا: یک و نیم لیوان
نمک و فلفل: به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس گراتن
کره: ۵۰ گرم
آرد گندم: ۲ قاشق غذاخوری
شیر: یک و نیم لیوان
خامه صبحانه: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم