چای یکی از نوشیدنی های محبوب برای همه ایرانی ها است اما دم کردن چای اصول خاصی دارد که رعایت آنها به شما برای داشتن یک چای خوش عطر و طعم کمک زیادی خواهد کرد.
آموزش اصول و طریقه دم کردن چای
چای نوشیدنی معروف و محبوبی در سراسر دنیاست اما محبوبیت آن در ایرانیها با همهٔ دنیا فرق دارد تا جایی که ما ایرانی ها حتی در هوای گرم تابستان باز هم چای می نوشیم و در تمامی محافل جشن ها و مهمانی ها و حتی عزاداری ها از مهمانان با چای پذیرایی می کنیم.
بسیاری از افراد چای شان طعم و عطر خوبی دارد، به جز نوع چای و مرغوبیت آن طریقه دم کردن چای نیز در طعم آن بی تاثیر نیست. اگر می خواهید چای خوش رنگ و خوش عطر داشته باشید، با این بخش از آشپزخانه همراه شوید تا طریقه دم کردن چای را بیاموزید.
برای دم کردن چای سیاه: برای خوش عطر شدن چای می توانید زمانی که چای را در قوری ریختید و آب جوش به آن افزودید، در قوری هل یا گل سرخ یا دارچین یا زنجبیل یا بهار نارنج یا لیمو عمانی بریزید و بگذارید چای همراه یکی از این افزودنی ها دم بکشد.چطور چای دم کنیم؟
طریقه خوش عطر شدن چای
نکات مهم برای دم کردن چای