شیرینی کرهای یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و مجلسی است که کره از مواد اصلی تشکیل دهنده آن است و برای پذیرایی در ایام نوروز بسیار مناسب است.
با نزدیک شدن به ایام نوروز پخت انواع شیرینیهای رنگارنگ و خوشمزه خانگی رونق میگیرد. شیرینیهای خانگی مخصوص نوروز معمولا خشک، ریز و بسیار متنوع و رنگارنگ هستند. شیرینی کرهای یا شیرینی وینی یکی از انواع شیرینیهای خشک و خوشمزه است که دستور پخت بسیار سادهای دارد و برای پذیرایی در ایام نوروز یک انتخاب مناسب است. پایه اصلی این شیرینی کره است و شما میتوانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه شیرینی کرهای همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به پخت این شیرینی تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه شیرینی کرهای
آرد سفید شیرینی: ۲ لیوان
کره: ۲۰۰ گرم
پودر قند: ۱۰۰ گرم
سفید تخم مرغ: ۱ عدد
وانیل: نوک قاشق چایخوری
نمک: ۱ پنس