طرز تهیه “شربت زنجبیل” را می توانید در آشپزخونه ما مشاهده نمایید.
مواد لازم برای شربت زنجبیل برای لاته
- زنجبیل 1 و نیم قاشق چایخوری (آسیاب شده)
- شیره قند نصف قاشق چایخوری
- شکر 1/3 فنجان
- وانیل نصف قاشق چایخوری
- دارچین 1/4 قاشق چایخوری
- میخک کمی (آسیاب شده)
- جوز کمی (آسیاب شده)
- آب 1/3 فنجان
- نمک کمی
طرز تهیه شربت زنجبیل برای لاته
آب و شکر را مخلوط کنید و بر روی حرارت متوسط قرار دهید تا شکر در اثر حرارت حل شود و شهد شفافی درست شود.سپس شیره قند را به همراه دارچین، وانیل ، مقداری جوز آسیاب شده ، کمی میخک ،زنجبیل و مقداری نمک در شهد شکر و آب بریزید و هم بزنید . حرارت شعله را کم کنید و اجازه دهید تمام مواد به مدت 3 الی 4 دقیقه با هم به آرامی بجوشند تا کمی شعد غلیظ تر شود.وقتی رنگ شربت به رنگ زنجبیلی پررنگ در آمد آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف در دار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
نکات تکمیلی در مورد شربت زنجبیل
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
شربت زنجبیل را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .