مواد لازم
- چوب دارچین : 2-3 عدد
- زنجبیل تازه : 2 تا 3 بند از یک ریشه متوسط
- گل میخک : 10 عدد
- فلفل سیاه تازه : 1 قاشق مرباخوری
- آب : 4 فنجان
- چای کیسه ای ساده : 4 عدد
- عصاره وانیل : 1/2 قاشق مرباخوری
- پودر زردچوبه : 1 قاشق غذاخوری
- عسل : 1/4 فنجان
- شیر : 4 فنجان
مراحل آماده سازی
مرحله 1
زنجبیل را پوست کنده و برش دهید و به همراه دارچین ، فلفل و میخک درون یک قابلمه ریخته و با 4 فنجان آب بگذارید تا بجوش آید، سپس شعله را کم کنید و برای 10 دقیقه فرصت دهید درون قابلمه روی حرارت کم بماند. مرحله 2 چای کیسه ای را درون قابلمه قراردهید و درب آن را بگذارید تا برای 5 دقیقه بماند و دم بکشد. می توانید از چای فله هم به مقدار 4 قاشق غذاخوری استفاده کنید. مرحله 3 چای را از یک صافی عبور دهید. مرحله 4 عصاره وانیل و پودر زردچوبه و عسل و شیر گرم را به چای اضافه کنید و مخلوط کنید. مرحله 5 برای سرو چای می توانید از کف شیر روی فنجان استفاده کنید و کمی پودر زردچوبه هم برای تزیین روی آن بپاشید.