کریسپی سیب زمینی و مرغ یکی از انواع خوشمزه فست فودهاست که از ترکیب سیب زمینی و مرغ پخته و ادویههای طعم دهنده تهیه میشود.
امروز فستفودها در تمام دنیا جایگاه ویژهای دارند، به طوری که ذائقه بسیاری از مردم از غذاهای سنتی به سمت غذاهای مدرن و یا به اصطلاح فست فود میل پیدا کرده است. ویژگی مهم فستفودها صرفنظر از طعم دلچسبی که دارند، مدت زمان کوتاهی است که صرف آماده کردن آنها میشود. در این میان سوخاریها یکی از انواع محبوب فست فودها هستند که طرفداران زیادی دارند.
کریسپی نوعی سیب زمینی بسیار ترد و سوخاری است که معمولا به صورت خلالی تهیه میشود و بسیار خوشمزه و پر طرفدار است. کریسپی به روشهای مختلفی تهیه میشود و یکی از روشهای مشهور برای تهیه کریسپی فریز کردن سیب زمینی است. کریسپی سیب زمینی و مرغ یکی از خوشمزهترین انواع کریسپی است که از ترکیب سیب زمینی و مرغ پخته با نشاسته ذرت و ادویههای طعم دهنده مانند پودر سیر و پودر پیاز تهیه میشود و بسیار خوشمزه است.
در ادامه این مطلب طرز تهیه کریسپی سیب زمینی و مرغ همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه کریسپی سیب زمینی و مرغ
سیب زمینی: ۴ عدد
پنیر پارمسان: یک سوم پیمانه
مرغ پخته و خرد شده: یک دوم پیمانه
نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر: یک دوم قاشق غذاخوری
پودر پیاز: ۱ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
نمک: به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم