چلو مرغ عربی یک غذای خوشمزه و اسپایسی است که برای پخت آن مرغ را با سسی مخصوص مزهدار میکنند و برنج با ادویه و کره پخته میشود که عطر بینظیری دارد.
فراروـ مرغ در سفره ما و همچنین در برنامه غذایی خانواده ایرانی یکی از پروتئینهای بسیار پر مصرف است که معمولا بیشتر از گوشت قرمز از آن استفاده میشود. مرغ در انواع خورشها، پلوها، سالادها، فست فودها و خوراکها استفاده میشود؛ ولی استفاده از آن برای غذای اصلی و به صورت خورش و خوراک رواج بیشتری دارد. روشهای طبخ مرغ معمولا با رب، زعفران و یا به صورت سرخ کرده است که میتوان گفت همگی به اندازه کافی تکرار شدهاند!
توصیه ما این است که روشهای قدیمی طبخ مرغ را فراموش کنید و با ما همراه شوید تا با استفاده از یک روش جدید بتوانید یک چلو مرغ خوشمزه و خوش طعم را برای خود و اعضای خانواده تهیه کنید. چلو مرغ عربی یکی از انواع روشهای طبخ مرغ است که با انواع ادویه و سبزیجات و رب انار تهیه میشود و بسیار خوش عطر است و طعم بسیار خاصی دارد.
در ادامه این مطلب طرز تهیه مرغ عربی همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه این مرغ تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه مرغ عربی
ران مرغ: ۳ عدد
برنج: ۲ پیمانه
سیب زمینی: ۱ عدد
هویج: ۲ عدد
پیاز درشت: ۱ عدد
فلفل دلمهای: ۱ عدد
گوجه فرنگی: ۲ عدد
سیر: ۳ حبه
رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده غلیظ: به میزان لازم
ماست: ۲ قاشق غذاخوری سر پر
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری سر پر
سس چیلی: نصف قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش: ۱ قاشق غذاخوری
رنده پوست لیمو: نصف قاشق چایخوری
ترکیب نمک، زردچوبه، پاپریکا، دارچین، پودر تخم گشنیز و پودر هل: ۲ قاشق مرباخوری
کره: ۲۰ گرم
ادویههای لازم برای برنج
ترکیب پودر پیاز و پودر سیر: نصف قاشق مرباخوری
پودر تخم گشنیز: یک چهارم قاشق مرباخوری
نمک: یک و نیم قاشق چایخوری