خمیر پیتزا از مهمترین مواد اولیه برای تهیه پیتزا یا پیراشکی است که در طعم و مزه پیتزا نقش مهمی دارد و تهیه آن در منزل نیاز به رعایت نکات خاصی دارد.
نان یکی از قدیمیترین غذاهایی است که بشر در گذشته آن را تهیه کرده است. نان همچنین در سراسر دنیا یک ماده غذایی حیاتی و غذای اصلی محسوب میشود. در تهیه نان از نمک، مخمر، روغن، آب و در بعضی موارد از برخی ادویههای مخصوص نیز استفاده میکنند. پخت نان سبکها و روشهای گوناگونی دارد که در نقاط مختلف جهان متفاوت است. برای تهیه نان معمولا از آرد گندم استفاده میکنند؛ زیرا میزان گلوتن آن بسیار زیاد است و باعث اسفنجی شدن و تردی نان میشود.
شما برای پخت انواع پیتزا و پیراشکی در منزل قبل از هر چیز به یک خمیر سبک و نرم نیاز دارید تا بتوانید بهترین پیتزا و پیراشکی را تهیه کنید. خمیرهای آماده بازاری معمولا دارای مواد نگه دارنده هستند و پوکی لازم را ندارند؛ بنابراین بهتر است که خمیر را به صورت خانگی تهیه کنید. دستورهای متفاوتی برای تهیه خمیر پیتزا وجود دارد.
اگر دوست دارید تجربه تهیه یک خمیر پیتزا خوشمزه و خانگی در منزل را داشته باشید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا با روشی بسیار آسان و ارائه نکات مهم آموزش خمیر پیتزای نرم و عالی را با شما کاربران گرامی به اشتراک بگذاریم.
مواد لازم
آرد سفید: ۲ و یک چهارم لیوان
شیر سرد: ۱ لیوان
روغن: یک سوم لیوان
بکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: ۳ گرم