دسر کشکول یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بینالمللی است که اصالت آن به کشور ترکیه بر میگردد و شباهت زیادی به فرنی دارد.
دسرها یکی از محبوبترین و متنوعترین خوراکیها در سراسر جهان هستند. در این میان دسرهای میوهای به دلیل عطر و طعمی که دارند، بسیار خوشطعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود را دارند. دسرها معمولاً پس از غذا سرو میشوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک میکند.
دسر کشکول نوعی دسر ترکی است که اصالت آن به کشور ترکیه میرسد. این دسر طعم و مزهای شبیه به فرنی خودمان دارد با این تفاوت که برای تهیه آن از پودر نارگیل هم استفاده میشود.
نام این دسر مربوط به زمان عثمانی و به معنای کاسه گداست و کلمه کشکول در زبان ترکی نوعی اصطلاح است و شاید از آنجا که این دسر معمولا داخل کاسه سرو میشود، به آن کشکول میگویند. در ادامه این مطلب طرز تهیه دسر کشکول ترکی همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه این دسر خوشمزه تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه دسر کشکول
شیر: ۲ لیوان
شکر: نصف لیوان
نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
پودر نارگیل: ۱ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
بیسکوییت پتی پور: ۱ بسته
گردوی خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
وانیل: نصف قاشق مرباخوری
پودر پسته و پودر نارگیل برای تزیین: به میزان لازم