ویتامین ای یا ویتامین E یکی از ویتامینهای محلول در چربی است. این ویتامین خاصیت آنتیاکسیدانی دارد و از بافتهای بدن در مقابل اثرات مخرب رادیکال آزاد برخی از ترکیبهای شیمیایی محافظت میکند. بنابراین باید آن را در رژیم غذایی خود بگنجانید.
پنجشنبه، ۱ تیر ۱۴۰۲ نظرات ۴۲۱ لینک کپی شد
ویتامین ای یا ویتامین E یکی از ویتامینهای محلول در چربی است. این ویتامین خاصیت آنتیاکسیدانی دارد و از بافتهای بدن در مقابل اثرات مخرب رادیکال آزاد برخی از ترکیبهای شیمیایی محافظت میکند. بنابراین باید آن را در رژیم غذایی خود بگنجانید.