فصل پاییز یکی از فصل های سرد سال است که در آن میوه های متنوعی وجود دارد. در این فصل می توانید از میوه های این فصل نوشیدنی، اسموتی، آب میوه استفاده کنید. در ادامه این مطلب شما را با تعدادی از این نوشیدنی های پاییزی آشنا می کنیم. می توانید از این نوشیدنی های پاییزی از مهمانان خود پذیرایی کنید و یا حتی خودتان از خوردن آن ها لذت ببرید.
برای تهیه چای سیب، ابتدا سیب ها را بشویید و با پوست سیب ها را رنده درشت کنید تا آب نیندازند. سینی فر را بیرون آورده و سیب ها را کف سینی بریزید. با پشت قاشق آن ها را داخل سینی پخش کنید و سینی را داخل فر قرار بدهید تا با کمترن درجه فر سیب ها خشک شوند.(30 درجه خوب است) البته می توانید روی بخاری یا شوفاژ نیز پارچه ای تمیز پهن کنید. در این مرحله سیب های رنده شده را روی آن بریزید و پخش کنید تا با شعله کم بخاری خشک شوند. توجه داشته باشید که باید هر چند ساعت یکبار سیب ها را با قاشق جابه جا کنید تا کاملا به صورت یکدست خشک شوند. برای بخاری می توانید از سینی های فلزی به جای پارچه استفاده کنید. بعد از اینکه سیب ها خشک شدند اجازه بدهید تا داخل فر کمی برشته نیز شوند تا رنگ چای زمان دم کشیدن خوش رنگ تر شود. رنگ سیب ها بعد از برشته شدن نزدیک به قهوه ای تیره می شود. می توانید آن ها را داخل تابه ای روی گاز حرارت بدهید تا بو داده شوند. زمانی که سیب ها خنک شدند آن ها را داخل شیشه ای تمیز بریزید و درب آن را ببندید و می توانید در جای خشک و خنک به مدت 1 سال نگهداری کنید. برای درست کردن چای نیز 1 قاشق غذاخوری از سیب خشک را داخل قوری بریزید. سپس روی آن 1 لیوان آب جوش بریزید و اجازه بدهید تا به مدت 15 تا 20 دقیقه خوب دم بکشد و خوش رنگ شود. می توانید برای عطر بهتر آن از یک تکه کوچک دارچین استفاده کنید و در زمان سرو به آن عسل اضافه کنید. حتی می توانید پوست سیب فرقی ندارد چه نوع سیب درختی باشد را به روش بالا خشک کنید لازم به تفت دادن هم ندارد. آن را به صورت دمنوش مانند چای دم کنید و هر شب قبل از خواب 2 فنجان میل کنید. این سبب آرامش و خواب بهتر می شود. CALIENTE شکلاتی، نوشیدنی پاییزی کافی شاپ در روزهای سرد از این شکلات داغ لذت ببرید. غلیظ و صاف، با دارچین، وانیل، پرتقال و پوست لیمو مزه دار شده و روی آن خامه زده شده است. * پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری (یا از تکه های شکلات 175 گرمی برای غنای بیشتر استفاده کنید) شیر را با چوب دارچین، پوست مرکبات و وانیل در شیرجوش بریزید. روی حرارت متوسط بگذارید بجوشد و 8 تا 10 دقیقه به آرامی بجوشانید تا شیر با این مواد دم بکشد. شیر را از صافی عبور بدهید و در یک پارچ صاف کنید. مواد معطر را دور بریزید و اجازه بدهید شیر دم کرده، خنک شود، سپس آن را در یک شیرجوش تمیز با کاکائو و آرد ذرت بریزید. روی حرارت ملایم بگذارید بجوشد و هر از چند گاهی هم بزنید تا غلیظ و یکدست شود. بین لیوان ها تقسیم کنید و روی آن را با خامه فرم گرفته تزیین کنید. طرز تهیه چای دارچین، نوشیدنی فصل پاییز یک چوب دارچین را به چای برگ آسام اضافه کنید تا این دمنوش گرم کننده با ادویه دارچین را درست کنید که در روزهای سرد عالی است. حتی می توانید آن را با کمی عسل شیرین و میل کنید. حدود 600 میلی لیتر آب را با چوب دارچین در شیرجوش گرم کنید تا به جوش آید. حرارت را خاموش کنید، برگ های چای آسام را به آب دارچین داغ اضافه کنید و بگذارید 1 تا 2 دقیقه دم بکشد. چوب دارچین را بردارید. و چای را به وسیله ی صافی داخل فنجان بریزید. با عسل سرو کنید تا طعم آن شیرین شود. هات چاکلت نوشیدنی پاییزی مجلسی این هات چاکلت، داغ را می توانید در فصل پاییز و زمستان در منزل تهیه کنید و از این نوشیدنی پاییزی برای مهمان خود استفاده کنید. ابتدا شکر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و کنار می گذاریم، این کار باعث می شود تا پودر کاکائو در شیر گلوله نشود. اکنون شیر را داخل شیر جوش بریزید و خامه را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خامه خوب در شیر حل شود. آن را روی شعله ی ملایم قرار بدهید. سپس پودر کاکائو و شکر آماده شده را به شیر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. اجازه بدهید مواد با هم بجوشند تا به غلظتی مناسب برسند. سپس آن را در لبوان مناسبی بریزید و با خامه فرم گرفته یا شکلات خرد شده و یا هردو تزیین کنید و نوش جان کنید. اجازه دهید تا این مواد خوب با هم بجوشند تا به غلظتی مناسب برسند. حالا در لیوان مناسبی ریخته و با خامه فرم گرفته یا شکلات خرد شده آن را تزئین و نوش جان کنید. • بنا به سلیقه خودتان نوع شکلات تلخ و یا شیرین را انتخاب کنید. • اگر دوست دارید هات چاکلت کم کالری تری تهیه کنید خامه را حذف کرده و از شیر کم چرب استفاده کنید. • از پودر کاکائو با کیفیت و پر رنگ برای تهیه هات چاکلت استفاده کنید. • در صورت تمایل می توانید از 1/8 قاشق چایخوری وانیل استفاده کنید. طرز تهیه نوشیدنی گرم پاییزی زنجبیل و دارچین را در یک لیوان آب جوش بریزید و هم بزنید تا حدی که مخلوط شود ولی خنک نشود، آب لیمو ترش را نیز اضافه کنید. در آن چیزی قرار بدهید اجازه بدهید حدود 5 دقیقه دم بکشد. پس از اینکه کمی خنک تر شد، آن را صاف کنید و عسل را به آن اضافه کنید و به صورت گرم میل کنید. • اگر فشار خون تان بالاست قبل از مصرف زنجبیل با پزشک مشورت کنید و در مصرف آن زیاده روی نکنید. • می توانید این از چوب دارچین و زنجبیل استفاده کنید به این صورت که آن ها را خرد کنید و داخل قوری بریزید و آب جوش روی آن ها بریزید و بعد 10 دقیقه دم کشیدن داخل لیوان بریزید و آب لیموترش را به آن اضافه کنید. زمانی که از داغی افتاد عسل را به آن اضافه کنید و میل کنید. طرز تهیه ی یک نوع اسموتی پاییزی ابتدا نارنگی، توت فرنگی، شیر را با هم داخل مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس بستنی و عسل را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. در پایان داخل لیوان سرو بریزید و نوش جان کنید. میزان شیر به خودتان بستگی دارد می توانید آن را با کم و یا زیاد کردن رقیق تر و یا غلیظ تر کنید. برای تهیه ی اسموتی می توانید از قبل میوه ها را داخل فریزر منجمد کنید. و به صورت یخ زده داخل مخلوط کن بریزید. این سبب منسجم تر شدن اسموتی شما می شود و سرد میل کنید. هرگز اسموتی آماده شده را داخل یخچال قرار ندهید زیرا شل می شود و باید پس از درست کردن آن را میل کنید.طرز تهیه چای سیب:
مواد لازم چای سیب:
سیب رسیده به تعداد دلخواه چوب دارچین (اختیاری) 1 تکه عسل (اختیاری) به مقدار دلخواه دستور تهیه چای سیب:
طرز تهیه CALIENTE شکلاتی :
مواد لازم برای تهیه CALIENTE شکلاتی :
شیر کامل 500 میلی لیتر چوب دارچین 2 عدد پوست پرتقال و لیمو یک نوار بزرگ عصاره وانیل ½ قاشق چایخوری * پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری آرد ذرت 1 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای 2 قاشق غذاخوری خامه فرم گرفته برای سرو طرز تهیه CALIENTE شکلاتی :
طرز تهیه چای دارچین :
مواد لازم برای تهیه چای دارچین :
چوب دارچین 1 عدد چای برگ آسام 2 قاشق چایخوری عسل برای مزه دار کردن به مقدار لازم طرز تهیه چای دارچین :
طرز تهیه هات چاکلت با پودر کاکائو، نوشیدنی پاییزی کافی شاپ :
مواد لازم برای هات چاکلت :
شیر 1 و 1/2 پیمانه خامه صبحانه 1/2 پیمانه پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری شکر 3 قاشق غذاخوری طرز تهیه هات چاکلت :
نکات مهم برای تهیه هات چاکلت (شکلات داغ) :
طرزتهیه دمنوش زنجبیل و لیمو :
مواد لازم برای دمنوش زنجبیل و لیمو :
آب جوش یک لیوان عسل 25 گرم آب لیموترش یک قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده نصف قاشق چایخوری پودر دارچین یک و نیم قاشق چایخوری روش درست کردن دمنوش زنجبیل و لیمو :
نکته :
طرز تهیه اسموتی نارنگی و توت فرنگی یکی از انواع اسموتی پاییزی :
مواد لازم برای تهیه اسموتی نارنگی و توت فرنگی :
نارنگی 2 عدد توت فرنگی 3 تا 4 عدد بستنی 2 قاشق غذاخوری شیر طعم دار ( شیرموز، شیرتوت فرنگی و … ) به مقدار لازم عسل یک قاشق مرباخوری طرز تهیه اسموتی نارنگی و توت فرنگی :
نکاتی برای تهیه اسموتی :