مطالعه و تغذیه برای افراد کنکوری در ماه رمضان بسیار حائز اهمیت می باشد، به همین دلیل کنکوری ها باید نکات تغذیه ای و مطالعاتی در ماه رمضان را رعایت کنند.
کنکوری ها در ماه رمضان چگونه مطالعه و تغذیه کنند ؟
ایام نزدیک به کنکور، روزهای سرنوشت سازی برای دانش آموزان است که با روزهای ماه مبارک رمضان همزمان شده است. این همزمانی کار را برای داوطلبین کمی دشوار ساخته است. اما کنکوری ها با یک برنامه ریزی تغذیه و مطالعاتی صحیح می توانند از ضعف خود جلوگیری کرده و طبق برنامه های درسی خود پیش روند. در ماه مبارک رمضان به نظر می رسد که با توجه به کاهش توان جسمی و ذهنی، زمان استراحت افزایش یافته و میزان مطالعه کاهش پیدا می کند. اما با توجه به شرایط پیش رو ، باید این ماه را به یکی از بهترین زمانهای مطالعه تبدیل نمود. البته باید به گونه ای برنامه ریزی کرد که میزان و کیفیت ساعات مطالعه کاهش پیدا نکند.
اما به طور کلی بسیاری از کنکوریها به دلیل همزمانی با برنامه های ثابت مدرسه و کلاس، با کاهش ساعات مطالعاتی و گاهی با کاهش کیفیت مطالعه روبه رو می شوند. با اینکه این وضعیت تقریبا برای اکثر آنها یکی است اما قابل جبران می باشد. بعضی از داوطلبین فعالیت های درسی خود را به دلیل نگرانی از کاهش ساعات یا کیفیت مطالعه، متوقف می کنند که خود اشتباه بسیار بزرگی است. این افراد باید بدانند که قطع فعالیت علاوه بر مختل کردن روند آماده سازی آن ها، شروع مجدد فعالیت درسی را با کندی روبه رو می سازد. در این بخش به نکات اساسی تغذیه و مطالعه افراد کنکوری در ماه رمضان می پردازیم.